Annonce
Nyt ansigt

Her er Frederiksberg Forsynings nye direktør

Frederiksberg Forsynings kommende direktør, Rasmus Sielemann Christensen. Pr-foto
Annonce

Når 2020 bliver til 2021, får Frederiksberg Forsyning ny direktør.

Den nye mand i direktørstolen hedder Rasmus Sielemann Christensen og er 45 år gammel. Han bestrider lige nu en stilling som koncerndirektør i Bornholms Energi & Forsyning og har igennem de seneste 12 år arbejdet med forsyning og grøn energi.

Rasmus Sielemann Christensen har desuden mange års erfaring med bestyrelsesarbejde som formand og som medlem i kommercielle selskaber og brancheforeninger.

Borgmester Simon Aggesen (K) ser frem til samarbejdet:

- Med Rasmus får vi en erfaren leder med stor viden om vedvarende energi og bæredygtighed. Jeg er glad for, at han har sagt ja til at stå i spidsen for den grønne omstilling af vores forsyning. For vores forsyningsvirksomheder har en fuldstændig afgørende rolle i arbejdet med at gøre Frederiksberg CO2-neutral i 2030, udtaler Simon Aggesen.

Rasmus Sielemann Christensen glæder sig til at starte i sin nye stilling:

- Energi- og forsyningsbranchen er i hastig forandring i de her år, og vi står med nye opgaver som følge af klimaforandringerne. Det skal vi blandt andet løse ved at gøre vores infrastruktur smartere og komme endnu tættere på kunderne. For mig er det en drømmeopgave, som jeg ser frem til at løfte i fællesskab med samarbejdspartnerne og de mange gode kræfter i Frederiksberg Forsyning, siger han.

Rasmus Sielemann Christensen er ansat hos Bornholms Energi & Forsyning året ud og tiltræder sin nye stilling på Frederiksberg senest mandag 4. januar 2021.

Annonce
Annonce
Klumme

At vente på døden

Annonce
Annonce
Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Annonce
Forsiden netop nu
Kronik

Jeg vil også have ret til at leve

Covid-19

Nikolaj Bøgh: - Jeg har corona

Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Klumme

Historiens store viskelæder

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Septembers himmel

Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Annonce