Annonce
Frederiksberg

Her er Frederiksberg Sogns nye organist

Frederiksberg Sogns organist, Mads Damlund. Foto: Lisbeth Holten
Annonce

Mads Damlund er per 1. juli 2020 ny organist i Frederiksberg Sogn, der tæller Frederiksberg Kirke og Frederiksberg Slotskirke. Han spiller sin første højmesse 16. juli i Frederiksberg Kirke. Ansættelsen markeres desuden med en præsentationskoncert 18. september kl. 17.00 i Frederiksberg Kirke.

Mads Damlund er konservatorieuddannet pianist og har tidligere været ansat ved Jægersborg Kirke. Nu glæder han sig til 'at komme hjem til Frederiksberg Sogn', som han udtrykker det:

- Tænk, at få lov til at arbejde i to så skønne kirkerum i et stort bysogn med så flot en musiktradition. Jeg glæder mig meget til at komme i gang. Det føles som at komme hjem - både fordi jeg er døbt i Frederiksberg Slotskirke, og fordi jeg i hele min studietid boede kun fem minutter derfra. Men også musikalsk og menneskeligt med den mangfoldighed af aktivitet og musikudfoldelse, der kendetegner sognet, siger Mads Damlund og tilføjer:

- Min indgang til kirkemusikken var som dreng at synge i Københavns Drengekor, men der skulle et konservatoriestudium som pianist til, før jeg for alvor opdagede orglet og alle dets muligheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Budget21

Borgermøde om budgettet 2021

Galleri

Nordens Plads og de skjulte perler

Frederiksberg

Gratis hul i øret

Klumme

Manden på risten

Debat

Teksten på stenen er absurd

Klumme

Find Holger

Annonce