Annonce
Afsløring

Se billederne: Her er manden bag det romantiske opslag

Opslag på vejtræet, som satte en lavine af positive tilkendegivelser i gang. Foto: Thomas Kring
Onsdag klokken 18.30 var tidspunktet, hvor der var lagt op til stævnemøde midt på Godthåbsvej. Pigen med smilet udeblev, men manden bag opslaget på vejtræet, der er blevet delt 4.400 gange på Facebook, trådte frem med et vigtigt budskab.
Annonce

- Ja, jeg er måske lidt gammeldags, men i situationen følte jeg, at det var det eneste rigtige at gøre.

Her er han så: Manden med det berømte opslag på et vejtræ hedder Peter Bengtsen og er 44 år. Papsedlen havde også tiltrukket en reporter fra Radio4. Foto: Bo Børresen

Sådan siger manden bag det romantiske opslag, da Frederiksberg Bladet/FrederiksbergLIV møder ham på det sted og det tidspunkt, hvor han havde opfordret pigen med smilet, som han havde ventet på hele sit liv, til at dukke op.

Annonce

Meget positiv feedback

Pigen viser sig aldrig. Alligevel føler Peter Bengtsen, som han hedder, ikke, at det hele har været helt forgæves:

- Selvfølgelig havde jeg da håbet, at pigen var dukket op, men når nu det ikke skulle være sådan, så er jeg glad for den opmærksomhed, som min papseddel på vejtræet har skabt. Jeg har fået slået et slag for, at vi mennesker bør møde hinanden på andre måder end online og i byen. I dag foregår alting på Tinder og lignende. Jeg havde brug for at gøre noget anderledes, og det har jeg fået meget positiv feedback på.

Annonce

Opslaget nåede søsteren i Grækenland

Opmærksomhed er lige, hvad hans papseddel på vejtræet på Godthåbsvej har fået. Siden FrederiksbergLIV søndag aften lagde et billede af Peters romantiske ord på Facebook, er opslaget blevet delt mere end 4.400 gange og kommenteret og liket i ét væk.


Det smil, hun gav mig, har på en måde spredt sig til alle de, som har set min papseddel på Facebook.

Peter Bengtsen


Opslaget nåede også til Grækenland, fortæller Peter (som i parentes bemærket er 44 år og single):

- Det var min søster, der gjorde mig opmærksom på, at der var taget et billede af min papseddel og lagt på Facebook. Og det skal altså lige siges, at min søster bor i Grækenland.

Peter fortsætter:

- Hun skrev til mig "Er det nu dig igen, Peter?" uden at vide, at det faktisk var mig. Men hun kunne genkende min håndskrift og min måde at skrive på. Og hun ved godt, at jeg er en håbløs romantiker.

Annonce

Smil smitter

Episoden med pigen, som Peter beskriver som cirka 170 centimeter høj og i starten af 30'erne, udspandt sig, mens Peter var på arbejde:

- Jeg arbejder som elektriker. Jeg bor ikke her på Frederiksberg, men i Hørsholm. Så faktisk har jeg måttet bytte nogle vagter for at kunne komme hele vejen fra Hørsholm her i dag.

Peter Bengtsen sluttede af med at befri vejtræet på Godthåbsvej for papsedlen og ikke mindst skruerne. Foto: Bo Børresen

Selvom Peter ikke fik genset pigen med det fantastiske smil, så holder han fast i den positive oplevelse, hun gav ham de få sekunder på Godthåbsvej:

- Det smil, hun gav mig, har på en måde spredt sig til alle de, som har set min papseddel på Facebook. Og smil smitter jo, så jeg synes alt i alt, at det har været positivt, fastslår Peter, inden han skruer sin papseddel ned fra vejtræet.

Annonce
Annonce
Klumme

Det gamle kapel

Annonce
Annonce
Debat

Vi skal værne om frivillighed

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

På kvalmestadiet

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

Debat

Vanvidsbilisme skal straffes langt hårdere

Debat

Mænds (ringere) sundhed

Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Klumme

Som kornet i jorden

Debat

Mændenes kønskamp i den frederiksbergske folkeskole

Annonce