Historisk dag for historisk sted: Nu åbner Fasangården
Tre års restaurering efterfulgt af fem måneders indretning er nået til vejs ende. Torsdag 1. oktober byder Claus Meyer indenfor i Fasangårdens historiske bygninger i Frederiksberg Have. I spidsen for byens nye traktørsted med den mere end 300 år lange historie står partner og køkkenchef Anika Madsen. Hun er ung, lokal og fuld af idéer.
Copy link address
Bo Børresen bo@frederiksbergliv.dk
Annonce
Anika Madsen har køkkenchef-erfaring fra Kadeaus lillesøster, Roxie, hvor hun også var partner, ligesom hun har arbejdet steder som Formel B, Eldorado og Kadeaus lillebror, Nabo. Foto: Bo Børresen
Slots- og Kulturstyrelsen har restaureret Fasangården for 29,4 millioner kroner. Foto: Fasangården PR
Fasangårdens nye køkkenchef er 27 år og bor i Smallegade. Foto: Bo Børresen
De farvestrålende tapeter sætter et markant aftryk på Fasangården. Foto: Fasangården PR
Det midterste værelse med det turkise tapet er Adam Oehlenschlägers gamle skriveværelse. Foto: Fasangården PR