Annonce
Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

- Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få en debat om hvorfor. Er det, sagt lidt provokerende, fordi det nu ikke handler om jul og nytår, men bare den almindelig, og i øjeblikket temmelig kedelige hverdag? spørger formanden for sundheds- og forebyggelsesudvalget, Merete Winther Hildebrandt. Arkivfoto.

LÆSERBREV: Op til jul og nytår var der meget lange ventetider på at få taget en Coronatest, både på tidsbestilling, og de steder hvor man ”bare” kunne stille sig i kø.

Ikke desto mindre var der rigtig mange der blev testet, nogle dage mere end 100000, fantastisk flot.

Nu er vi et stykke ind i januar, test kapaciteten er der stadig , men langt færre tager imod tilbuddet, hvilket er baggrunden for dette skriv.


Der er flere ledige tider, og lokalt på Frederiksberg kan man nu gå på rådhuset og få taget en straks test, uden tidsbestilling.


Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få en debat om hvorfor. Er det, sagt lidt provokerende, fordi det nu ikke handler om jul og nytår, men bare den almindelig, og i øjeblikket temmelig kedelige hverdag?

Er der nogen der vil byde ind med hvorfor de ikke bliver testet/ hvorfor gør kampagnen fra sundhedsmyndighederne pludselig meget mindre indtryk, og sidst, men ikke mindst, hvordan kan vi ændre på det? Skal vi lave en kommunal informationskampagne, eller?

Der er flere ledige tider, og lokalt på Frederiksberg kan man nu gå på rådhuset og få taget en straks test, uden tidsbestilling.

Jeg har blandt andet set på facebook, at nogle synes det er et helt tåbeligt tilbud, når nu der er ledige tider hos testcenter Danmark.

For mig er det vigtigt at sige, at den udvidede testkapacitet er der, fordi vi virkelig har brug for den lige nu, men vi skal ikke bare tilbyde den, men også bruge den.

At der er mange ledige tider, betyder IKKE vi ikke har brug for dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Børnevelfærd før profit

Sundhed

Frederiksberg Forsyning: Sådan får du en sms næste gang vandet er forurenet

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Annonce