Annonce
Debat

I vores familie har vi fået ondt i maven

Tømning af affaldscontainere kan være en støjende affære. Arkivfoto
Annonce

Læserbrev: Det passer ikke, når Jan E. Jørgensen (V) siger, at der ikke særligt mange klager over den tidlige afhentning af skrald, der p.t. sker på Frederiksberg. I vores familie har vi fået ondt i maven, har flyttet rundt på fritidsaktiviteter aftenen før og er i det hele taget meget påvirkede af brutalt at blive vækket klokken 5 af skraldebilen to gange om ugen.

Først hører vi bilens bakalarm. Det er signalet til et intenst lydinferno. Så kommer trækken og slæben af fyldte affaldsbøtter op og ned ad vores trappeskakt, henover fortovet til bilen, tømte bøtter retur kastet ned af trapperne ind i rummet.


Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi som borgere på Frederiksberg bliver udsat for så voldsom indgriben i vores dagligdag.

Lisbet Christoffersen


Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi som borgere på Frederiksberg bliver udsat for så voldsom indgriben i vores dagligdag og bliver mødt med så ekstrem arrogance fra kommunens side – nu med pilotprojekt om at hente skraldet allerede klokken 3 om natten.

Det kan jeg slet ikke overskue for min familie eller de andre på vores vej, der er voldsomt påvirkede. Vi skal op på arbejde. Vi skal i skole.

På vej på arbejde gennem Frederiksberg ser jeg skraldebilen tømme skrald nogle steder klokken 8. Åh, hvor er de borgere heldige. Kunne man i det mindste lave en turnus, så det ikke er de samme familier, der plages igen og igen? Jeg vil gerne invitere de ansvarlige politikere hjem til os på overnatning. Så vil I opleve på egen psyke, at det der foregår, er fuldstændig uhørt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Magtens frie løb?

Debat

Vi skal være endnu bedre til at hjælpe

Kultur

Mød Eva Smith på Frederiksberg Bibliotek

Debat

Nu styrker vi veteranindsatsen i Danmark

Klumme

Det gamle kapel

Annonce