Annonce
Debat

Ikke-valgt liberal lokalpolitiker spreder løse rygter

Fannie Agerschou fra Bæredygtigt Frederiksberg, Værnedamsvej. Foto: René Mølskov

Læserbrev: I et læserbrev 14. september på FrederiksbergLIV beskylder Lara Ann Waters, kandidat til kommunalbestyrelsen for Liberal Alliance, Bæredygtigt Frederiksberg for at ”sprede usandheder”, ”bruge usaglige taktikker” og bidrage til ”noget, der minder om forvridning af den demokratiske proces”. Lara Ann Waters går så langt som til at sige, vi bør skamme os.

Det er et angreb på vores værdier og troværdighed, som vi ikke kan acceptere. En lokalplanshøring er en demokratisk proces, hvor holdninger og idéer udveksles. Det bør vi værne om. Men det mener vi ikke en forhåbningsfuld kandidat fra Liberal Alliance gør ved at bringe udokumenterede påstande om en frivillig lokal organisation, der har betydelig opbakning i området omkring Værnedamsvej.


Annonce

Derfor vil vi opfordre Lara Ann Waters til at dokumentere, hvor vi har sagt usandheder eller har fordrejet fakta. Vær gerne helt konkret.

Fannie Agerschou-Madsen


Vi har gennem to år og fire måneder nøje fulgt processen omkring lokalplanen og gjort saglig brug af de instrumenter, vi som almindelige borgere har til at deltage i lokalpolitik. Vi har fået aktindsigt, arrangeret borgermøder, ført dialog med politikerne og lavet lokalt græsrodsarbejde. Af mange saglige politikere er vi blevet rost for vores indsats med at læse samtlige udkast til lokalplanen og følge forvaltningens og bygherrens arbejde tæt.

Det er helt i ånd med den demokratiske proces, og det er os uforståeligt, og ja faktisk beskæmmende, at en politisk kandidat fra Liberal Alliance prøver at profilere sig selv ved at angribe vores forening på så løst et grundlag som to anonyme høringssvar. Begge høringssvar der selv gør sig skyldige i plat at misbruge høringsprocessen: I stedet for at forholde sig til byggeplanerne på Værnedamsvej, tilsværter de foreningen af bekymrede borgere.

Derfor vil vi opfordre Lara Ann Waters til at dokumentere, hvor vi har sagt usandheder eller har fordrejet fakta. Vær gerne helt konkret.

For en god ordens skyld: Officielle repræsentanter fra Bæredygtigt Frederiksberg har ikke været til stede på Granola eller gået rundt med iPads. Vi har via mund-til-mund opfordret borgere til at sætte sig ind i sagen, læse lokalplanen og derefter skrive høringssvar.

Efter borgermødet 18. august på Frederiksberg Rådhus havde vi en fornuftig dialog med Liberal Alliances repræsentant Lars Berg Andersen. Vi håber ikke, at dette useriøse udfald fra Lara Ann Waters er det niveau, vi kan forvente fra Liberal Alliance på Frederiksberg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Politiansat tiltalt for moms- og skattesvindel for 736.000

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce