Annonce
Velgørenhed

Indsamling til familieløse kæledyr: Deltag i valentins-gåtur for byens vovser

Nu får du muligheden for at give lidt kærlighed videre til de kæledyr, der ikke er så heldige at være omringet af en familie på valentinsdag. Pr-foto
Annonce

Valentinsdag nærmer sig, og dagen forbindes ofte med kærligt selskab og de mennesker, som vi holder af. Dog er det ikke alle, der er så heldige at være omringet af sine kære på årets kærligheds-dag, hvilket Petworld Frederiksberg nu sætter fokus på.

Søndag 14. februar inviterer de nemlig alle byens hundeejere, vovser og andre interesserede til at gå en kærlighedstur sammen (hver for sig) i velgørenhedens tegn. Gåturen fungerer som en indsamling til Dyrenes Beskyttelse, der tager sig af de kæledyr, der ikke har en kærlig familie at dele livet med.

Man er med til at støtte kæledyrene, når man tilmelder sig arrangementet på billetto.dk eller via SMS. Det koster 40 kroner at deltage, og det samlede beløb går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses internater.

Alle tilmeldte kan inden turen afhente et kærlighedsbånd og en lille overraskelse til vovsen samt en badge, der kan bæres under gåturen og tydeliggøre Frederiksberg-borgernes store dyrehjerter. Læs mere på: maxizoo.dk/valentinstur.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Flere grønne gavle, tak

Debat

Er bæredygtighed da virkelig så slemt?

Annonce