Annonce
Byliv

Napolitanske lækkerier: Tidligere Michelin-kok har åbnet pizzeria på Værnedamsvej

Til ære for fotografen lod Rasmus Oubæk mundbindet falde for en stund. 'Otto' har åbent for takeaway-salg alle ugens syv dage. Foto Bo Børresen
Sammen med vennen, kollegaen og samarbejdspartneren, Christian Brandt, slog den tidligere Michelin-kok, Rasmus Oubæk, 20. januar dørene op til et spritnyt pizzeria på Værnedamsvej. Oubæk lover klassiske pizzaer af høj kvalitet til fornuftige priser.

Der er ikke langt mellem pizzastederne i landets hovedstad. Alligevel mente Rasmus Oubæk, at der manglede noget:

- Jeg syntes, der manglede et pizzasted, som laver en klassisk pizza af høj kvalitet, der ikke koster 150 kroner, som Oubæk udtrykker det.

Det med at eje sit eget spisested er langt fra fremmed for Rasmus Oubæk. Han har været medejer af en lang række restauranter såsom Mash, Pluto, Retour, Gorilla, Barabba og Maison.

I 2016 åbnede Rasmus Oubæk burgerrestauranten Jagger sammen med sin ven og kollega, Christian Brandt. I dag er der ni Jagger-restauranter, og nu er de to klar med et nyt koncept, som altså har fået adresse på Værnedamsvej - i nummer 18.

Annonce

Nørdet med pizzadejen

Der er tale om et napolitansk pizzeria, der har fået navnet 'Otto Pizza'. Igen er makkerparrets fokus at servere fastfood af høj kvalitet og til fornuftige priser, lover Rasmus Oubæk:

- 'Otto' bliver et sted med fokus på gode råvarer, høj kvalitet og kærlighed til mad, siger han og fortsætter:


Jeg har nørdet med pizzadejen i mit testkøkken i månedsvis.

Rasmus Oubæk


- Jeg har nørdet med pizzadejen i mit testkøkken i månedsvis og har blandt andet testet, om dejen er bedst efter at have hævet i 24, 48 eller 72 timer. Pizzaerne laves med økologisk mel og grønt og nøje udvalgt charcuteri. Til sidst bliver de bagt i 90 sekunder til de har perfekte "leopardpletter".

For Oubæk er det vigtigt med en afslappet stemning på 'Otto':

- 'Otto' er for alle. Et afslappet og uformelt sted, hvor du kan komme med dine venner, kolleger og familie, og her er børn altid velkomne. Du kan både komme i jakkesæt på vej hjem fra arbejde eller en søndag i joggingtøj.

Annonce

Varm pizzaen derhjemme

Som noget særligt tilbyder 'Otto' kold pizza:

- Hvis du vil have en pizza med i sommerhus eller bare have den klar til om aftenen, kan du købe en kold pizza, der blot skal varmes op derhjemme, forklarer Rasmus Oubæk.

'Otto' har også sin egen leveringsservice, 'Otto Delivery':

- Vi leverer din pizza direkte fra køkkenet til din dør på ti minutter og uden stop på vejen. På den måde er du sikker på altid at få varm pizza, lover Rasmus Oubæk.

Rasmus Oubæk ude foran pizzarestauranten på Værnedamsvej. Foto Bo Børresen

Når coronaen tillader det, vil det også være muligt at indtage pizzaerne ved stålbordene i 'Ottos' restaurant, som i øvrigt er designet af arkitekt David Thulstrup.

'Otto' holder åbent alle ugens syv dage klokken 11.00-21.00.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Børnevelfærd før profit

Sundhed

Frederiksberg Forsyning: Sådan får du en sms næste gang vandet er forurenet

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Annonce