Annonce
Kendt på Frederiksberg

Jesper Buch: - Jeg skal ikke være borgmester

Foto: Bo Børresen


Annonce

Færdiggør sætningerne ...

Det, der optager mig mest lige nu, er ... at mine investeringer kommer så godt igennem krisen, og at verden snart vender retur til normal modus. Derudover forsøger jeg at sende så megen god energi ud som muligt, nu hvor pressen er god til at gøre det modsatte. Jeg synes, trods alt, vi skal huske på, at vi stadig er i live, og at vi kun har ét liv. Så husk at omfavne de positive aspekter i livet.

Jeg kan absolut ikke ... sætte mig ind i illoyal adfærd. Mennesker der taler bag andres ryg. Sladder, dovenskab, misundelse og jantelov.

Hvis jeg blev borgmester, var det første, jeg ville vedtage ... Jeg skal ikke være borgmester. Jeg synes, vi har en, der fungerer.

Det bedste ved Frederiksberg er ... at den er ren og pæn. Det er tydeligt, at der er godt styr på kommunen. Det er en af fordelene ved at samme parti har styret byen i 111 år. Der har været ro til, at man kan fokusere på byen i stedet for at kæmpe om byen. Jeg synes, Frederiksberg er proaktiv, og at kommunalbestyrelsen tager gode og hurtige beslutninger. Ting sker på Frederiksberg.

- Husk at omfavne de positive aspekter i livet, lyder rådet fra Jesper Buch. Foto: Bo Børresen

Det menneske, jeg beundrer mest, er ... Jeg idoliserer ikke. Jeg kan dog huske, at jeg som ung syntes, at Steve Jobs (Apple-stifter, red.) var ret vild.

Jeg bliver glad, når ... jeg ser mine børn og øvrige familie og venner har det godt, og når jeg oplever, at en af mine virksomheder når det mål, de har sat.

Jeg bliver ked af det, når ... jeg oplever, at folk i denne tid bliver mere og mere frustrerede og bruger mere tid på at skændes online end at leve deres liv.

Hvis jeg skulle bagtale mig selv, ville jeg sige ... Bagtaleri er noget af det værste, der findes, så det gør jeg ikke.

Jesper Buch

Født 30. august 1975 (45 år)

Har boet på Frederiksberg siden 2017

Far til Fie (16 år), Oscar (9 år) og Olivia (7 år) fra et tidligere forhold

Investor og iværksætter. Medstifter af Just Eat. Aktuel i DR1-serien 'Løvens hule', hvor han som den eneste har medvirket i alle seks sæsoner.

Mit bedste klimaråd er ... at blive ved med at opbygge vedvarende energi-infrastruktur som for eksempel vind- og solenergi.

I mit køleskab har jeg altid ... Her i huset er det mig, der laver mad. Jeg hygger med det. Det er god afstresning. Halvdelen af maden en sund og økologisk med masser af grønt. Den anden halvdel er danske retter med sovs og kartofler.

Det gode liv er ... at være sund og rask, både fysisk og psykisk, med et overskud til at stå op om morgenen og en ambition om at være med til at gøre verden en my bedre hver dag.

Jeg trænger til ...  at verden åbner op, så vi igen kan leve uden restriktioner og være mere sammen og bruge Frederiksberg, som Frederiksberg skal bruges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Debat

Flere grønne gavle, tak

Annonce