Annonce
Vovet kalender

Jessie er Frederiksbergs nye topmodel

Det udvalgte billede, hvor Jessie poserer en sommerdag i Smidstrup. Foto Cathrine Buch
Den syv år gamle shetland sheepdog, Jessie, fra Holger Danskes Vej er udvalgt blandt flere hundrede vovede kandidater til at pryde en af månederne i Maxi Zoos 2021-kalender.
Annonce

Uimodståelige Jessie lever normalt en tilbagetrukket tilværelse med sin ejer, Cathrine Buch, i en lejlighed på Holger Danske Vej. Men da Cathrine en dag indsendte et billede af Jessie til Maxi Zoos årlige fotokonkurrence, vandt den firbenede charmetrold fra den ene dag til den anden alles hjerter.

Juryen blev taget med storm. De kunne simpelthen ikke stå for den bedårende shetland sheepdog med den smukke pels. Billedet af Jessie, som er taget en sommerdag i Smidstrup, blev straks udvalgt og vil til næste år forskønne en af siderne i Maxi Zoo årskalender.

Cathrine Buch er naturligvis både glad og stolt over udvælgelsen af Jessie og kvitterede straks ved at servere en ekstra stor portion mozzarella og frikadeller, som hører til blandt Jessies yndlingsretter, ligesom der de efterfølgende dage blev skruet op for boldspillet.

Maxi Zoos 2021-kalender kan hentes gratis i Maxi Zoo Valby (Gammel Køge Landevej 77) i slutningen af 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Klumme

Byen & Præsten

Annonce