Annonce
Debat

Klubberne - et vigtigt tilbud til byens unge mennesker

Alexandra Dessoy, medlem af kommunalbestyrlsen
Annonce

Som mange måske ved, så er det den tid på året, hvor vi politikere retter blikket mod næste års budgetter.

Forud for en budgetlægning præsenteres vi for forvaltningens forslag til, hvor vores kommune kan effektivisere - altså optimere for eksempel organisering, arbejdsgange og indsatser - samtidig med at vi opretholder et givent serviceniveau.

Igennem en længere årrække har Frederiksberg Kommune formået at effektivisere op mod 800.000.000 kroner. Noget vi kan være rigtig glade for og stolte over. Det betyder nemlig at vores kommune forvalter vores skattekroner klogt.


Klubberne er et vigtigt tilbud til vores unge mennesker. Det er her, de får mulighed får at indgå i ungdomsfællesskaber på en ny måde.

Alexandra Dessoy (K)


Det er dog langt fra alle forslag, som vi politisk er begejstrede for. Frem mod årets forhandlinger er vi for eksempel blevet præsenteret for et forslag om at justere i klubbernes normering samt at justere i budgettet til aktiviteter uden for normal åbningstid, altså til ture ud af huset, koloni, sherlterture med videre.

Det mener jeg vil være rigtig ærgerligt. Klubberne er et vigtigt tilbud til vores unge mennesker. Det er her, de får mulighed får at indgå i ungdomsfællesskaber på en ny måde. Og det er her, de får mulighed for at afprøve aktiviteter som sport, musik, håndarbejde og så videre. Klubberne bidrager til at skabe en tryg overgang fra skole og SFO og understøtter de unge mennesker i at få gode vaner allerede fra barndommen.

I den konservative gruppe mener vi, det er vigtigt at vi sikrer et godt, relevant og spændende tilbud til de unge. Derfor håber vi på bred opbakning til at “frede” klubberne og således værne om de gode rammer - også i fremtiden.

Annonce
Annonce
Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Historiens store viskelæder

Klumme

Septembers himmel

Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce