Annonce
Kultur

Kom til filmfestival for hele familien

Festivalen kommer blandt andet til at vise filmen 'Fanget i nettet' med fokus på unge og de digitale medier. Foto: Milan Jaroš
Annonce

Er du og din familie klar på to uger spækket med filmvisninger, debatarrangementer, skole- og familieworkshops? 'Buster', Danmarks største filmfestival for børn og unge, løber netop af stablen 21. september - og der er garanti for læring, underholdning og ikke mindst film.

Åbningen påbegyndes allerede lørdag 19. september, hvor der vil være visninger af tre af årets bedste animationsfilm for de yngste børn i KU.BE. Samme dag er der animationsworkshop for hele familien - her kan man finde fortællinger fra fortiden og animere dem i korte film.

Søndag 20. september er det digitale fællesskab omdrejningspunktet, hvor filmen 'Fanget i nettet' vises med et efterfølgende oplæg om unge og digitale medier. Det kommer ligeledes til at foregå i KU.BE.

Filmfestivalen indtager Frederiksberg hele vejen til søndag 4. oktober - så der er rig mulighed for gode oplevelser i efteråret med familien.

Læs mere her: https://buster.dk/

Annonce
Annonce
Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Annonce
Annonce
Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Debat

Nu dratter folkehelten snart af soklen

Politi

Formodede drabsmænd anholdt og sigtet

Debat

Byggeriet vil være en gevinst for Frederiksberg

Sundhed

Bliv Frederiksberg Frontløber for sundhed

Debat

Virker nedtællingsurene?

Temakoncert

Solen synger på Frederiksberg

Annonce