Annonce
Kultur

Kom til filmfestival for hele familien

Festivalen kommer blandt andet til at vise filmen 'Fanget i nettet' med fokus på unge og de digitale medier. Foto: Milan Jaroš
Annonce

Er du og din familie klar på to uger spækket med filmvisninger, debatarrangementer, skole- og familieworkshops? 'Buster', Danmarks største filmfestival for børn og unge, løber netop af stablen 21. september - og der er garanti for læring, underholdning og ikke mindst film.

Åbningen påbegyndes allerede lørdag 19. september, hvor der vil være visninger af tre af årets bedste animationsfilm for de yngste børn i KU.BE. Samme dag er der animationsworkshop for hele familien - her kan man finde fortællinger fra fortiden og animere dem i korte film.

Søndag 20. september er det digitale fællesskab omdrejningspunktet, hvor filmen 'Fanget i nettet' vises med et efterfølgende oplæg om unge og digitale medier. Det kommer ligeledes til at foregå i KU.BE.

Filmfestivalen indtager Frederiksberg hele vejen til søndag 4. oktober - så der er rig mulighed for gode oplevelser i efteråret med familien.

Læs mere her: https://buster.dk/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Den største beslutning

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Annonce