Annonce
Politik

Kommunalvalg: 'Gift ved første blik'-præst stiller op på Frederiksberg

Sognepræst ved Frederiksberg Kirke Michael Brautsch stiller op til november måneds kommunalvalg på Frederiksberg. Pr-foto
Sognepræst i Frederiksberg Sogn Michael Brautsch stiller op til november måneds kommunalvalg på Frederiksberg for Det Konservative Folkeparti.

- Jeg har altid været konservativ, og sidste år meldte jeg mig ind i Det Konservative Folkeparti på Frederiksberg. Lokalt står partiet for en socialkonservativ linje, som ligger mit hjerte nært. For mig er det afgørende, at alle føler sig som en del af et fællesskab. Det er det, der driver mig i mit arbejde og ind i politik, fortæller Michael Brautsch til FrederiksbergLIV.

Den 57-årige præst ved Frederiksberg Kirke er kendt i den brede befolkning som en af eksperterne i DR's populære realityprogram 'Gift ved første blik', hvor har han gennem flere sæsoner har hjulpet par med at finde kærligheden.

Foruden hvervet som Sognepræst i Frederiksberg Sogn er Michael Brautsch foredragsholder og formand for udsatterådet på Frederiksberg. Rådet hører under socialudvalget i Frederiksberg Kommune og har til formål at rådgive de lokale politikere om hjemløse, misbrugere, psykisk syge, prostituerede og andre udsatte mennesker.

Annonce

Udsattes talerør

Ifølge Michael Brautsch har mange en oplevelse af Frederiksberg som er ressourcestærk kommune med velstillede borgere. Det mener han dog langt fra er det fulde billede:

- Byen er mangfoldig og rummer også mennesker, som ikke har fået de samme muligheder i livet. Jeg vil være deres talerør og sikre, at de også blive hørt. For man skal bedømme et fællesskab ud fra, hvordan det behandler de, som har det sværest, siger han.

Privat er Michael Brautsch gift med Annette Molin, der er sognepræst ved Flintholm Kirke. Præsteparret blev gift i 2011 og har tre børn sammen.

I morgen, onsdag, tager Det Konservative Folkeparti på Frederiksberg endeligt stilling til, om Michael Brautsch bliver en af partiets kandidater under årets kommunalvalg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Mest læste

Seneste nyt

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce