Annonce
Frederiksberg

Kommunen inviterer til dialog om pladsen bag rådhuset

Kernen i det midlertidige byrum, hvor dialog om pladsens fremtid er i centrum, bliver tre glaspavilloner. Foto: Bo Børresen
I hele juli omdanner Frederiksberg Kommune parkeringspladsen bag rådhuset til en åben plads med masser af oplevelser. Her kan alle interesserede give deres mening til kende om, hvad der skal ske med pladsen i fremtiden.
Annonce

Fra onsdag 1. juli bliver en del af parkeringspladsen bag Frederiksberg Rådhus omdannet til et midlertidigt byrum, hvor dialog om pladsens fremtid er i centrum. Kernen i byrummet bliver tre pavilloner, hvor alle interesserede kan se og udforske forskellige scenarier for pladsen i fremtiden.

Borgmester Simon Aggesen (K) glæder sig til det midlertidige byrum og opfordrer alle interesserede til at kigge forbi:

- Det bliver et charmerende byrum med masser af oplevelser for frederiksbergere i alle aldre. Jeg håber, at mange vil give deres mening til kende om scenarierne for pladsens fremtid – og også komme med deres egne forslag. En ting er sikker: Pladsen er en af de mest attraktive adresser i byen, så den bør bruges til andet og mere end bare parkeringspladser.

Formand for by- og miljøudvalget, Jan E. Jørgensen (V), ser også frem til at få borgernes input:

- Det midlertidige byrum kommer til at byde på sportsfaciliteter som boldbane, bordtennisbord, basketkurve samt en cykel- og løbehjulsbane for børn. Der bliver mulighed for teater og musik. Der vil være midlertidige stole og bænke, der indbyder til hygge og snak, og hvor det bliver muligt at nyde den mad og drikke, som vil kunne købes på pladsen.

Annonce

SF: Hjælp os på vej

SF's Balder Mørk Andersen understreger vigtigheden i, at borgerne giver deres mening til kende:

- Det er bydende nødvendigt, at borgerne hjælper os på vej med projektplanerne. Man skal overveje, hvad der skal til for, at man fremtidigt ser det som en naturlig ting at lægge vejen forbi et nyt byrum - hvad enten det er alene, med børnene eller med vennerne.


Jeg håber, at mange vil give deres mening til kende om scenarierne for pladsens fremtid – og også komme med deres egne forslag.

Simon Aggesen (K), borgmester


Alle interesserede kan give deres mening til kende i pavillonerne på pladsen. De kan også skrive på en mail til: pladsenbagraadhuset@frederiksberg.dk eller en kommentar på Frederiksberg Kommunes Facebook-side. Sidste frist for at lufte sin mening er 31. juli.

Alle input samles og indgår efterårets politiske drøftelse om pladsens fremtid.

Annonce
Annonce
Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Annonce
Annonce
Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Klumme

Som kornet i jorden

Debat

Mændenes kønskamp i den frederiksbergske folkeskole

Klumme

Ild i uniformerne

Debat

S og EL: Sænk farten på Frederiksberg

Klumme

For to kroner leverpostej

Byliv

Falkebænkene er tilbage på Sankt Thomas Plads

Klumme

Klumme: Kvindernes læremester

Annonce