Annonce
Debat

Konservativ ordentlighed?

- Hvis Konservative reelt vil deltage i en samtale om en ordentlig ældrepleje og ordentlighed generelt, skal de være så velkomne, skriver Sine Heltberg (S). Foto: socialdemokratiet.dk

Læserbrev: Merete Hildebrandt og andre konservative medlemmer af kommunalbestyrelsen belærer i et debatindlæg os socialdemokrater om, hvad ordentlighed er. Anledningen er, at borgmesterkandidat Michael Vindfeldt på Socialdemokratiets vegne i sin nytårshilsen her i bladet tillod sig at rejse et ønske om mere ordentlighed på Frederiksberg. Med færre boligspekulanter og kapitalfonde og i stedet flere billige lejeboliger. Med en ældrepleje, hvor vi højner kvaliteten fremfor at tale om, hvor meget vi kan spare.

Merete Hildebrandt kommenterer ikke på boligpolitikken, men skriver, at der skam allerede fokuseres på kvalitet i ældreplejen. Det dækker over, at der er afsat 200.000 kr. til en værdighedsundersøgelse et år og 100.000 kr. til et projekt mod ensomhed et andet år. Fine og gode små forslag; men helt ærligt. Det batter jo intet.


Annonce

Færre boligspekulanter og kapitalfonde og i stedet flere billige lejeboliger

Sine Heltberg (S)


Vi har behov for, at vi får en samtale om, hvordan vi skaber det gode ældreliv. Hvordan vi får flere ansatte på vores plejehjem, så der bliver mere tid til den enkelte. Til at hygge om den ældre – tid til nærvær. Og i hjemmeplejen skal vi sikre, at det i videst muligt omfang er de samme hjælpere, der kommer ud til borgerne. Så man får den personlige relation – og hvis der tilmed ind imellem bliver tid til en kop kaffe og en snak, så har vi gjort det bedre for den enkelte.

Hvis Konservative reelt vil deltage i en samtale om en ordentlig ældrepleje og ordentlighed generelt, skal de være så velkomne. Socialdemokratiet holder i hvert fald fast i, at 2021 gerne må blive ordentlighedens år på Frederiksberg.

Annonce
Annonce
Retssag

Læk om pensionssager fra Frederiksberg Kommune skal for Højesteret

Annonce
Annonce
Alarm112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Forfatter Anders Bodelsen er død

Annonce