Annonce
Frederiksberg

Kunstnere med kærlighed til stærke farver

Annonce

Hanne Sie og Cecilia Fiona indtager vægge og gulv hos Galleri ØckenLund på Kronprinsesse Sofies Vej med masser af stærke farver, du er velkommen til at kigge forbi.

Farverne er i centrum, når de to kunstneren Hanne Sie og Cecilia Fionas værker dukker op på vægge og gulv hos Galleri ØckenLund på Kronprinsesse Sofies Vej 6.

Og der er bestemt ikke sparet på farveskalaen, så er du til klare stærke farver, kan du godt glæde dig til udstillingen.

Der er fernisering på adressen lørdag 30. november kl. 15-17.

Udstillingen kan opleves frem til og med 23. december.

Og hvem er de to kunstnere så?

Hanne Sie har et langt CV med mange udstillinger lige fra internationale udstillinger i Paris og Berlin til hjemmebanen i Danmark.

Hun arbejder med både grafik, skulptur, maleri og akvarel.

På udstillingen viser hun malerier og skulpturer i bemalet træ og kobber.

Hanne Sie er især optaget af lyse og klare farver, når hun arbejder i sit abstrakte univers.

[caption align="aligncenter" width="662"]

En skulptur af Hanne Sie. FOTO: pr

[/caption]

Annonce

Farver i fokus

Galleriejer Henny Lund har skiftende udstillinger i sit Galleri ØckenLund på Kronprinsesse Sofies Vej, og går aldrig af vejen for at have flere udstillende kunstnere på en gang.

Hun fortæller:

»Det er meget via intuition, når jeg bringer kunstnerne sammen i en udstilling. Deres værker må gerne være modsætningsfyldte. På samme tid skal der være noget i værkerne der taler sammen,« forklarer hun.

Årsagen til at de to kunstnere udstiller på samme udstilling er deres fælles kærlighed til stærke farver.

»Hanne Sie arbejder med stærke farver og i denne udstilling med konkrete, geometriske former både i skulpturer og malerier. I denne udstilling er det således farverne der gør at netop disse to udstillere er bragt sammen,« fortæller Henny Lund og fortsætter:

»Desuden kan jeg godt lide at bringe en kendt, garvet, erfaren kunstner sammen med en helt ny kunstner, som jeg tror, vi vil komme til at se meget mere til.«

Annonce

En lang historie

Den anden kunstner på udstillingen er den unge kunstner Cecilia Fiona. Hun er meget optaget af maleriet som medie og dets lange historie.

Hun har fået en del af sin inspiration til sine værker fra en rejse til regnskoven Amazonas og Peru i sommers.

Henny Lund fortæller om kunsten.

» Cecilia Fiona maler med stærke farver og fortæller stærke historier. Billederne er surrealistiske og fyldt med symboler.«

Den unge kunstner tager afsæt i drøm og virkelighed, mellem fortid og nutid og forsøger at få de to verdener til at mødes. Hendes værker ’Lad os blive fugle’ er en fortælling om det der vokser og det der dør.

Så kig forbi og dyk ned i de to kunstneres farverige univers.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Annonce