Annonce
Frederiksberg

Løvehjerte: Ny litteraturfestival for børn

Annonce

Frederiksberg får sin egen læse- og litteraturfestival for børn, nemlig festivalen Løvehjerte, som afholdes for første gang i januar. Festivalens formål er at skabe læselyst blandt børn og unge samt dialog mellem de lokale forfattere og bydelens beboere.

Som en del af festivalen vil fem folkeskoler på Frederiksberg i uge 4 få en forfatter som ’huskunstner’, der skal afholde et kreativt læringsforløb for børn og unge.

25. januar afsluttes festivalugen med et åbent og gratis arrangement for børn og deres forældre på Kanton27 - restaurant og kulturhus.

Der vil være oplæsninger, forfatterinterviews, live podcast, børne-bog-bingo og meget mere.

Konferencier på dagen er TV-vært Ane Cortzen. På scenen vil man kunne opleve kunstnere som Annette Bjørg, Jan Oksbøll Callesen, Lilja Scherfig, Line Knutzon, Mette Eike, Otto Dickmeiss og Zakiya Ajmi - alle bosat på Frederiksberg.

Annonce

Løvehjerte skal samle læseglade børn

Festivalleder Line Leonhardt syntes, at Frederiksberg manglede en festival som Løvehjerte: »Jeg syntes, at Frederiksberg manglede en litteraturfestival for børn. En festival, der kunne samle alle læseglade børn og deres forældre, skabe læse- og skrivelyst med huskunstnerforløb på skolerne og derudover give mulighed for mødet mellem de lokale kunstnere og beboerne på Frederiksberg via oplæsninger og interviews og Live PlotCast,« siger Line Leonhardt, som selv er forfatter og bor på Frederiksberg.

Festivalen er blandt andet støttet af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg, Frederiksberg Fonden og Statens Kunstfond.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Frederiksberg

Er haven for alle?

Annonce