Annonce
Frederiksberg

Lev et liv uden vold

Annonce

Voldsudsatte kvinder kan nu få hjælp i en ny efterværnsgruppe, der starter op på Frederiksberg.

Det er Lev Uden Vold, der står bag gruppen, der henvender sig til kvinder, der har været udsat for vold.

Sekretariatschef i Lev Uden Vold, Sine Gregersen, fortæller:

»Det kan være et rigtig svært skridt at forlade volden, men det er ofte lige så svært at skabe sig en hverdag igen bagefter. Derfor er der i den grad brug for en efterværnsindsats for at støtte mennesker udsat for vold og hjælpe dem godt videre i livet.«

Annonce

Gratis at deltage

Deltagerne vil sammen med en gruppeleder med psykologisk baggrund hjælpe gruppen med at bearbejde voldsoplevelsen og komme videre.

For at deltage skal man have været på et krisecenter eller have modtaget anden ambulant behandling inden et efterværnsforløb i en gruppe.

»Efterværngrupperne er en tryg base, hvor deltagerne har mulighed for at fortælle om deres oplevelser med at håndtere vold og genkende de andres fortællinger.

Jeg oplever, at åbenheden og fællesskabet kan have stor betydning for deltagerne i deres proces med at finde sig selv og få styr på tilværelsen ovenpå bruddet med partneren,« fortæller gruppeterapeut i Lev Uden Vold, Ditte Brorson.

Der oprettes en ny gruppe på Frederiksberg med start 27. november. Det er gratis at deltage, man skal blot have modtaget ambulant behandling før eller haft et ophold på et krisecenter.

hee

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Frederiksberg

Er haven for alle?

Annonce