Annonce
Frederiksberg

Lidl Dirch Passers Allé nomineret til prisen som landets bedste frugt- og grøntafdeling

Frugt- og grøntansvarlig Line Møller glæder sig naturligvis over den anerkendende nominering, der er overgået Lidl på Dirch Passers Allé. Foto: Bjarke Ørsted
Lidl på Dirch Passers Allé er blandt de tre finalister, der er med i kampen om at vinde Landbrug og Fødevarers 'Frugt- og grøntprisen 2020' i discount-kategorien.
Annonce

Hvis smilene synes ekstra brede hos Lidl på Dirch Passers Allé for tiden, så skyldes det, at butikken er nomineret til Landbrug og Fødevarers 'Frugt- og grøntprisen 2020' i discount-kategorien.

Ifølge butikschef Christian Bjørnlund er det lang tids hårdt arbejde blandet med en passion for frugt og grønt, der har ført til den fornemme nominering:

- En frisk frugt- og grøntafdeling i høj kvalitet er noget, vores kunderne sætter rigtig højt. Derfor er det vigtigt, at vi står klar med et bredt sortiment af frisk frugt og grønt, masser af danske produkter, økologi, inspiration og selvfølgelig god service, siger Christian Bjørnlund.

Line Møller er butikkens frugt- og grøntansvarlig. Det er hendes ansvar at bygge afdelingen op om morgenen med friskleverede varer samt at trimme den i løbet af dagen, så den altid står pæn og frisk. Det er noget hun vægter meget højt:


Jeg elsker at pusle om alle de friske varer i afdelingen.

Line Møller, frugt- og grøntansvarlig


- Jeg elsker at pusle om alle de friske varer i afdelingen, så den altid er klar til vores kunder, siger Line Møller og uddyber:

- Det er tydeligt, at vores kunder værdsætter en flot og indbydende frugt- og grøntafdeling, hvor de kan gå rundt og vælge mellem de mange aktuelle sæsonvarer og vores store udvalg af økologisk frugt og grønt til gode priser.

Annonce

Vinder kåres til september

Sidst på eftermiddagen er det også Line Møllers opgave at vurdere hvilke frugt- og grøntprodukter, der skal sættes ned i pris, så butikken mindsker madspildet. Madspild er i det hele taget et stort fokus for dagligvarekæden, hvor et af de nyere tiltag er et samarbejde med madspilds-appen, Too Good To Go.

Det er syvende år i træk, at Landbrug og Fødevarer afholder konkurrencen. I discount-kategorien dyster Lidl, Fakta, Netto, Rema 1000 og Aldi. Foruden Lidl Dirch Passers Allé er Aldi i Thisted og Rema 1000 i Fårevejle nomineret til den prestigefyldte frugt- og grøntpris. Vinderen kåres 29. september på Hindsgavl Slot på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Debat

Opkald plads efter Bent Fabricius-Bjerre

Læserbrev

Glem ikke p-pladser ved rådhuset

Debat

Nye målebånd til kommunen

Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Annonce