Annonce
Debat

Ligestilling på vejskilte og i lyssignaler

Hvorfor ikke pille tidligere borgmestres navneskilte ned og erstatte dem med fremtrædende kvinders navne? spørger Kirsten Lee (R). Foto: Bo Børresen
Annonce

Læserbrev: Nikolaj Bøgh (K) anfører i Frederiksberg Bladet 11. november 2020, at vi skal hædre alle de konservative borgmestre fra de sidste 100 år via vejnavne. De fleste af dem er for længst glemt.


Fremover bør alle nye gadenavne være kvindenavne, indtil ligestilling er nået - også på det felt.

Kirsten Lee (R)


Hvorfor ikke pille alle deres navneskilte ned og i stedet erstatte de mandlige vejnavne med fremtrædende kvinders navne? Der er alt for få vejskilte med kvindenavne. Fremover bør alle nye gadenavne være kvindenavne, indtil ligestilling er nået - også på det felt.

Lad os også i ligestillingsøjemed lade halvdelen af de ikoner, der fører os over gader og stræder ved grønt lys være kvindefigurer. Urimeligt at der kun skal optræde grønne mænd. I Odense fører en grøn H.C Andersen forgængere over ved grønt lys.

Mon ikke også kvindeikoner kunne bruges på Frederiksberg? Det vil jeg i hvert fald arbejde for, såfremt jeg bliver valgt til kommunalbestyrelsen i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

På kvalmestadiet

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

Debat

Mænds (ringere) sundhed

Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Klumme

Som kornet i jorden

Debat

Mændenes kønskamp i den frederiksbergske folkeskole

Debat

Ligestilling på vejskilte og i lyssignaler

Annonce