Annonce
Hæder

Lisbeth og Ole er årets nytænkende købmænd

Lisbeth og Ole Foldberg løb med prisen som 'Årets Nytænker' i Min Købmand-kæden. Pr-foto
Annonce

Dagrofa, som blandt andet står bag Min Købmand-kæden, har tildelt Lisbeth og Ole Foldberg fra Min Købmand på Frederiksberg Allé 53 prisen som 'Årets Nytænker'.

Trods relativt få kvadratmeter i butikken på Frederiksberg Allé har Lisbeth og Ole  altid plads til et nyt produkt på hylderne. Købmandsparret går aldrig af vejen for at prøve noget nyt.

- Lisbeth og Ole Foldberg har en utrolig evne til at spotte nye trends og produkter. Der er rig mulighed for at finde ny inspiration og lidt ekstra lækkerier i deres butik (...) De er heller ikke blege for at bestille vareprøver hjem, som de ikke kendte i forvejen, men som en kunde har foreslået. Sommetider skal det blot prøves af for en kort periode, andre gange kan det betyde en ny vare i fast sortiment, skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

Lisbeth og Ole glæder sig naturligvis over prisen:

- Vi er stolte af anerkendelsen som Årets Nytænker. Vi er da glade for, at det er blevet bemærket, at vi har en passion for at afprøve nye produkter. Vi lytter også gerne til kundernes og vores medarbejderes forslag til nye varer, vi skal have hjem, siger Lisbeth Foldberg.

Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Annonce
Klumme

Den største beslutning

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Byen & Præsten

Annonce