Annonce
Frederiksberg

Musik: Télé Rouge synger på fransk om galaktisk kærlighed

Una Skott og hendes musikalske venner fra Télé Rouge. - Foto: PR
Annonce

Der ingen koncerter eller andre musikalske oplevelser i denne tid på Frederiksberg på grund af corona-krisen, der har lukket al kultur ned på vågeblus.

Men der er dog et lille lyspunkt hos det lokale band Téle Rouge, der har en ny single klar 3. april.

Bandet tæller tre personer. Forsanger Una Skott, der bor på Frederiksberg, og hendes tro væbnere Anders Mortensen og Christian Peter Sekjær.

Singlen, som byder på synthpop, er lidt speciel, da den synges på fransk, men også fordi Téle Rouge drømmer sig væk til en fjern galakse, hvor astronomiske kræfter skaber tiltrækning og afstand, hvor drøm og determination er kærlighedens vilkår, lyder det fra de tre musikalske venner.

Annonce

Om at drømme stort

Sangen har fået titlen ’Etoile Binaire’, der betyder dobbeltstjerne.

Una Skott fortæller:

»Etoile Binaire er en sang om at drømme stort. Det er en kærlighedshistorie om at være forbundne, men ikke at kunne være sammen. Dobbeltstjernens to elementer kan kun forenes i døden i kollision.

En umulig kærlighedshistorie. Men jeg er grundlæggende optimist, så det er også en sang om at drømme, og om håbet om at alt kan eksplodere i en ny vild virkelighed,« fortæller hun.

Bandet Télé Rouge er inspireret af franske artister som Air, Yelle og Charlotte Gainsbourg. Musikere, der mikser disco og elektronisk pop.

Det er sjældent, at musikere i Danmark synger på fransk uden at have fransk blod i årerne.

Una Skott er nemlig ikke fransk, men kommer oprindelig fra Bornholm. Hun både synger og spiller guitar.

Hun har selv skrevet sangen om dobbeltstjerne sammen med sine to bandmedlemmer i samarbejde med Rune Borup, som har produceret sangen.

Lige nu og her er der ikke mulighed for at lytte til sangen ved en koncert, men så er det jo godt, at man kan lytte med på nettet.

Lyt med på youtube: https://youtu.be/vOsgEjfxj1s

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

En invitation til Godthåbsvej

Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Annonce