Annonce
Debat

Når vuggestue- og børnehaveforældre får penge retur, bør forældre med børn i fritidsklub også have det

Socialdemokratiets borgmesterkandidat, Michael Vindfeldt mener, de borgerlige i byrådet diskriminerer forældre til børnene i fritidsklubberne, fordi de i modsætning til småbarnsforældre ikke slipper for at betale, hvis de af corona-hensyn holder deres børn hjemme. Foto: Pressefoto

Læserbrev: En enig kommunalbestyrelse har besluttet at bruge millioner fra kommunekassen på, at de forældre, der ønsker at holde deres børn hjemme fra vuggestue og børnehaver på grund af pandemien, kan få forældrebetalingen retur. Det er fint og godt - og ros til den konservative Laura Linddahl for at stå i spidsen for det.

Men da Socialdemokratiet sammen med Enhedslisten rejste forslag om, at forældrene til de klubmedlemmer, som ikke kan eller må komme i klub nu, fordi de store elever stadig er hjemsendt, skulle have samme ordning, så var svaret nej fra Konservativ side suppleret af Venstre med flere. Kun Socialdemokratiet, Enhedslisten og Radikale stemte for.


Det er dybt trist, da klubberne bløder medlemmer.

Michael Vindfeldt (S)


Det er dybt trist, da klubberne bløder medlemmer, fordi de har været nedlukket så lang tid. Men klubberne har brug for medlemmerne – og de unge har brug for klubberne, når de store skoleelever kommer retur!

De store elever har været hjemsendt så lang tid nu, så der er et stort relationsopbyggende arbejde, der ligger og venter vores klubber. De er en afgørende faktor i at skabe bedre trivsel og styrke kampen mod den ensomhed, der har sat sig i så mange unge under corona-nedlukningerne.

Hvorfor vi ikke skal hjælpe klubberne nu og diskriminere de store børns forældre i forhold til småbørnsforældrene, det forekommer godt nok svært at forklare og forsvare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Barnets 10 bud

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Skal vi glæde os til byens nye vandværk?

Debat

Fri os for granitfliser

Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Annonce