Annonce
Politi

Nærpolitiet efter skuddrab på Finsensvej: - Vi vil være mere synligt til stede i området

Blomsterhavet på Dirch Passers Allé vokser time for time. Foto Bo Børresen
Utrygheden blandt beboere og handlende i området omkring Finsensvej og Dirch Passers Allé er taget til efter fredagens fatale skudepisode, som endte med at koste en 18-årig skoleelev fra Falkonergårdens Gymnasium livet.

Hos nærpolitiet Frederiksberg/Valby tager man situationen alvorligt, men maner samtidig til besindighed:

- Jeg har stor forståelse for, at det kan være utrygt at bo i et område, hvor der har været et voldsomt skyderi, men det er vigtig for os at sige, at man som almindelig borger ikke skal være bekymret ved at færdes på Frederiksberg. Vi vurderer på nuværende tidspunkt, at baggrunden for skyderiet var en uenighed mellem to grupper, der udviklede sig helt vanvittigt, siger leder af nærpolitiet, Trine Fisker, og fortsætter:


Annonce

Vi er og vil også i de kommende dage være mere synligt til stede i området med både gående og kørende patruljer.

Trine Fisker, leder af Nærpolitiet Frederiksberg/Valby


- Vi er og vil også i de kommende dage være mere synligt til stede i området med både gående og kørende patruljer. Det er vi, for at borgerne kan komme i dialog med os - ikke fordi området er farligt at færdes i. Man vil også møde os sammen med vores samarbejdspartnere fra SSP Frederiksberg, som har gjort et kæmpestort arbejde siden i fredags for at komme rundt til de unge, som måtte være påvirket af sagen.

Trine Fisker slutter:

- Alle borgere er velkomne til at tage fat i os - enten når de møder os på gaden eller over telefonen, hvis de er utrygge og gerne vil tale med politiet.

Det direkte telefonnummer til de lokale betjente på Frederiksberg er: 51 68 57 91.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce