Annonce
Frederiksberg

Nadjas passion for diamanter er blevet til en butik

32-årige Nadja Kirkegaard har åbnet 'Kirkegaard Smykker' på H.C. Ørsteds Vej. Foto: Bo Børresen
Annonce

En pige med passion for smykker og diamanter. Man har hørt det før. Der hvor 32-årige Nadja Kirkegaard skiller sig ud fra mængden er, at hun har gjort smykker og diamanter til sin levevej.

'Kirkegaard Smykker' begyndte som en webshop i april 2019. Mange kunder på webshoppen efterspurgte imidlertid en fysisk butik, hvor de kunne prøve smykkerne og se dem i virkeligheden. Nadja tog imod opfordringen, og allerede i marts 2019 åbnede hun en fysisk butik på H.C. Ørsteds Vej 43C.

- Jeg nåede at holde åbent i to dage, så kom coronaen, og hele Danmark lukkede ned, forklarer Nadja Kirkegaard, og fortsætter:

- Som iværksætter har coronakrisen været hård at komme igennem. Jeg har kæmpet for at holde modet oppe, men nu er butikken endelig genåbnet.

(artiklen fortsætter under billedet ...)

- Jeg har altid været forelsket i de hyggelige gader på Frederiksberg med de små, unikke butikker. Sådan en synes jeg, jeg har fundet her, siger Nadja Kirkegaard. Foto: Bo Børresen

Nadja udvælger smykkerne fra internationale leverandører, som ellers ikke optræder på det danske marked. I den nye butik finder man et bredt udvalg af ædelsten, syntetiske sten og diamanter.

- Fælles for dem er, at de er indkøbt til kvinder, som gerne vil skille sig ud fra mængden. Samtidig skal de være af høj kvalitet og til en pris, der er til at betale, forsikrer Nadja Kirkegaard, der glæder sig til omsider at kunne vejlede kunderne personligt i den lille, fine butik på H.C. Ørsteds Vej.

Om valget af lokation siger hun:

- Jeg har boet det meste af mit liv i København, men har altid været forelsket i de hyggelige gader på Frederiksberg med de små, unikke butikker. Sådan en synes jeg, jeg har fundet her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Annonce