Annonce
Debat

Natbevilling: Vi skal have liv - men også nattero

- Vi skal have en politik for nattelivet, som tilgodeser både restauratører og borgere, og som begge parter kan leve med, mener Klaus Folmann. Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Læserbrev: I Frederiksberg Bladet har jeg læst, at der nu kan blive mulighed for udeservering til klokken 01.00 i stedet for til klokken 00.00.

Vi skal have en politik for nattelivet, som tilgodeser både restauratører og borgere, og som begge parter kan leve med. Vi skal have liv, men også nattero.

Jeg ville have foreslået det således: Udeservering til klokken 23.00 søndag-torsdag og til klokken 00.00 fredag og lørdag. Musik må støje op til 60 dB målt ved udeserveringens hegn/grænse indtil klokken 20.00 og 50 dB efter klokken 20.00. Hvis kommunen alligevel vælger klokken 01.00, så sæt musikstøj ned til 40 dB efter klokken 23.00 på hverdage og klokken 00.00 fredag og lørdag.

Annonce

Natklubber, caféer og restauranter må støje således: I lejligheder, der støder op til en natklub, café eller restaurant må der maksimalt kunne måles 30 dB. Uden for natklubben, caféen eller restaurantens område - eksempelvis på fortovet - må støjen i en meters afstand maksimalt udgøre 40 dB.


Vi skal have en politik for nattelivet, som tilgodeser både restauratører og borgere, og som begge parter kan leve med.

Klaus Folmann


Anden musik, eksempelvis fra højttalere eller soundbarer må maksimalt støje 40 dB og kun indtil klokken 20.00. De må slet ikke benyttes efter klokken 20.00 og indtil klokken 10.00 næste formiddag.

Dette er til inspiration for borgere, restauratører og Frederiksberg Kommune.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Mest læste

Seneste nyt

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce