Annonce
Debat

Nedtællingsure ved busstoppesteder

Der vil snart være nedtællingsmoduler ved alle stoppesteder på Frederiksberg, lover formand for by- og miljøudvalget, Jan E. Jørgensen (V). Foto Bo Børresen
Annonce

Læserbrev: I Frederiksberg Bladet 26. november 2019 oplyste formanden for by- og miljøudvalget, Jan E. Jørgensen (V), at kommunen havde besluttet at sætte nedtællingsmoduler op ved alle stoppestederne i Frederiksberg Kommune. Bestillingen var sendt til Movia, udbuddet forventedes afgjort i januar 2020, og de nye nedtællingsmoduler forventedes opsat i løbet af foråret 2020.

Men så kom corona, og samfundet lukkede ned. Nu er samfundet imidlertid ved at komme i gang igen, og sommerferien er ved at være forbi. Nu vil jeg bede Jan E. Jørgensen om en status på nedtællingsmodulerne. Hvor langt er kommunen kommet med projektet? Hvornår bliver de sat op?

Svar fra Jan E. Jørgensen, formand for by- og miljøudvalget

Kære Per Morsing

Jeg kan godt forstå, at du spørger, for projektet er desværre blevet forsinket.

Imidlertid er jeg glad for at kunne fortælle, at sagen bestemt ikke er gået i stå, men at der derimod har været flere udfordringer undervejs – og ja, covid-19 har bare været én af dem.

Status er, at Movia fortsat afventer at få modulerne leveret fra leverandøren. De forventer at få modulerne leveret i begyndelsen af oktober. Movia har mandskab klar til opsætning af modulerne straks efter levering – og det er således min klare forventning, at der vil være nedtællingsmoduler ved alle stoppesteder på Frederiksberg, inden vi igen går ind i den koldeste årstid.

Annonce
Annonce
Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Historiens store viskelæder

Klumme

Septembers himmel

Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce