Annonce
Debat

Nej til p-kælder – ja til ny høring

Hvad skal der ske med Værnedamsvej? Dette spørgsmål florerer mange steder på Frederiksberg efter adskillige forslag til byggeprojekter. Foto: René Mølskov
Annonce

Læserbrev: Debatten raser om en amerikansk kapitalfonds byggeplaner ved Værnedamsvej. Må jeg sige det klart og en gang for alle: Socialdemokratiet har været imod det nuværende projekt fra dag 1.

Vi stemte imod det i kommunalbestyrelsen, og kun fordi et flertal med Konservative i spidsen ville sende dette projekt ud i høring, står vi der, hvor vi er i dag. Med forslag til et nyt hotel på grunden, fortætning, et ”gated community” og en stor underjordisk parkeringskælder.

Den nye borgmester begyndte med at erklære sig inhabil i sagen, men er nu ikke inhabil mere og har sagt, at han ikke støtter det projekt, som hans eget parti ellers har sendt i høring.


Socialdemokratiet er fortsat helt klar i mælet: Vi kan ikke støtte det nuværende projekt.

Michael Vindfeldt (S)


Men hvad mener Det Konservative Folkeparti så? Skal der fortsat bygges på grunden? Skal der fortsat være underjordisk parkeringskælder? Hvordan skal byggefasen forløbe? Og hvad med det unikke ved Værnedamsvej? Spørgsmålene er mange, men svarene er få.

Socialdemokratiet er fortsat helt klar i mælet: Vi kan ikke støtte det nuværende projekt. Vi stemmer ikke for en underjordisk p-kælder på grunden, og vi er dybt bekymrede for det unikke Værnedamsvej, hvis projektet stemmes igennem. I den nuværende eller i en revideret form.

Uanset hvilken form projektet får, siger det dog sig selv, at der selvfølgelig skal være en ny høring, hvis der ændres i det nuværende projekt, og det håber vi også, at de konservative og den nye borgmester er enige i. Det er trods alt god Frederiksberg-stil at lytte til borgerne.

Annonce
Annonce
Debat

Konservative svigter vores butikker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Klumme

Byen & Præsten

Debat

Vestfrederiksberg har brug for mere fokus

Debat

Lad os styrke trafikkulturen

Hæder

Lisbeth og Ole er årets nytænkende købmænd

Annonce