Annonce
Frederiksberg

Nicklas Bendtner til FC København som vikar

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner på træningsbanen på Peter Bangs Vej, som han er vendt tilbage til efter 15 år. - Foto: Niels Christian Vilmann/ Ritzau Scanpix
Annonce

FODBOLD: Den mest sensationelle af tilgangene til den danske superliga skete i allersidste øjeblik, mens transfervinduet var ved at smække i mandag aften. Nicklas Bendtner har fået en aftale med storklubben FCK, der løber frem til årsskiftet.

Han får dermed fire måneder til at vise, at han stadig er værd at investere i på trods af flere ulykkelige episoder i hans privatliv, der senest bragte ham i overskrifterne, da han skulle afsone fængselsstraf for vold mod en taxachauffør.

Bendtner røg af holdet i norske Rosenborg i løbet af foråret, da de skiftede træner, og har ikke spillet for alvor siden.

Skiftet er overmåde overraskende, fordi FCK’s træner for en måned siden fuldstændigt udelukkede at Bendtner skulle til klubben.

Flere alvorlige skader blandt klubbens topangribere har åbenbart fået ham til at skifte mening. Og det er ikke hvem som helst der nu kommer til hovedstaden. Nicklas Bendtner har 81 landskampe på cv’et, har scoret 30 gange i rødt og hvidt, og så har han udover Rosenborg spillet for Nottingham Forest, Wolfsburg, Juventus, Sunderland, Birmingham og Arsenal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Annonce