Annonce
Debat

Nordens Plads-boliger: Alle bliver naturligvis hørt

- Der er ikke noget unormalt ved sagens forløb, og jeg kan heldigvis også afvise Carol Schaaps spekulationer om, at vi har forsøgt at hindre borgerne i at fremsætte deres synspunkter, skriver Jan E. Jørgensen. Foto: Bo Børresen

Læserbrev: Det var med blandede følelser, at jeg læste Carol Schaaps indlæg i Frederiksberg Bladet den 13. januar.

Det glæder mig altid, når borgere engagerer sig i sit lokalområde. Omsorgen for de områder, som vi bor i, skaber ofte gode initiativer, som forstærker Frederiksbergs mangfoldighed.


Imidlertid har KAB oplyst, at ansøgningen trækkes tilbage, da man har kunne finde tilstrækkelige genhusningsboliger i eksisterende bebyggelse.

Jan E. Jørgensen (V)


Samtidig ærgrer det mig, når jeg af og til erfarer, at borgere drager forhastede konklusioner om kommunens arbejde – hvilket jeg vil mene er sket i Carol Schaaps tilfælde.

Sagen var, at KAB ønskede at etablere 32 midlertidige boliger på Nordens Plads til genhusning af beboerne fra Søndermarken (her udføres nemlig i disse måneder gennemgribende renoveringsarbejder), og at kommunen i den forbindelse udsendte en naboorientering i slutningen af december 2020.

Imidlertid har KAB – efter naboorienteringens afslutning – oplyst, at ansøgningen trækkes tilbage, da man har kunne finde tilstrækkelige genhusningsboliger i eksisterende bebyggelse.

Jeg vil alligevel gerne understrege, at høringsperioden i den konkrete sag var på 19 dage, hvilket er fem dage mere end loven fastsætter – og at dette netop skete for at tage hensyn til ferie og helligdage.

Der har således været muligt at kontakte forvaltningen for afklaring af eventuelle spørgsmål både før og efter juleferien.

Jeg kan på denne baggrund understrege, at der ikke er noget unormalt ved sagens forløb, og jeg kan heldigvis også afvise Carol Schaaps spekulationer om, at vi har forsøgt at hindre borgerne i at fremsætte deres synspunkter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Annonce