Annonce
Ny butik

Nu kan du sælge dit overskydende tøj - og måske selv finde noget genbrugsguld

Stifter af 'Hello Good Buy', Sarah Elise Gjemdal, lancerede i 2017 secondhandkoncept 'Sarah Panter' i hjemlandet Norge. Siden er navnet skiftet, og Sarah er flyttet til København. Pr-foto: Simon Baungård
5. november åbner det norske secondhandkoncept 'Hello Good Buy' sin første butik i Danmark - på Gammel Kongevej 167E. Her kan du tjene penge og point på tøj, sko og accessories, som du ikke længere bruger.
Annonce

- Nu er der godt nyt til alle modeinteresserede kvinder, som gerne vil passe på planeten og indholdet af deres pengepung.

Sådan indledes pressemeddelelsen, der fortæller nyheden om Gammel Kongevejs seneste skud på den bæredygtige stamme: 'Hello Good Buy', som butikken hedder, er et nyt secondhandkoncept i Danmark med vision om at minimere tøjspild og at gøre bæredygtig shopping nemmere.


Vi tilbyder penge eller point for tøj, sko og accesories, som du ikke længere bruger.

Sarah Elise Gjemdal


- Vi tilbyder penge eller point for tøj, sko og accesories, som du ikke længere bruger. Du kan enten få en straksudbetaling på 25 procent af den pris, som vi mener at kunne videresælge varen for. Man kan også vælge at få udbetalt point. Gør man det, får man point svarende til 40 procent af det beløb, som vi mener at kunne sælge varen videre for. Point beregnes 1:1 med danske kroner, forklarer Sarah Elise Gjemdal, der er stifter af 'Hello Good Buy'.

Annonce

Åbent alle ugens dage

Sarah Elise Gjemdal er norsk. Det samme er konceptet, og så er det ikke mindst bæredygtigt:

- Af samme grund ser vi det som vores ansvar at promovere en klassisk og tidløs stil, der ikke giver følelsen af, at man altid skal shoppe spritnyt for at se godt ud, siger Sarah Elise Gjemdal, som i dag bor i København med ambitionen om at udbrede det bæredygtige koncept til flere lande.

Lidt utraditionelt for en genbrugsbutik holder 'Hello Good Buy' på Gammel Kongevej 167E åbent alle ugens dage: Mandag-fredag kl. 10.00-18.00 og lørdag-søndag kl. 11.00-16.00. Indlevering af tøj kan dog kun ske mandag-fredag. På selve åbningsdagen torsdag 5. november er der åbent kl. 12.00-20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

På kvalmestadiet

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

Debat

Mænds (ringere) sundhed

Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Klumme

Som kornet i jorden

Debat

Mændenes kønskamp i den frederiksbergske folkeskole

Debat

Ligestilling på vejskilte og i lyssignaler

Annonce