Annonce
Sport

En hjælpende hånd: FA 2000 indgår innovativt samarbejde med Børns Vilkår

Samarbejdet mellem Frederiksberg-fodboldklubben FA 2000 og Børns Vilkår fremgår tydeligt i de fodboldtrøjer, der vises på billedet. Klubbens ungdomsspillere vil bære disse trøjer, når de skal repræsentere FA 2000 på fodboldbanen. Pr-foto

Fodboldklubben FA 2000 har fra dags dato indgået et innovativt samarbejde med Børns Vilkår. Parterne har underskrevet en treårig partnerskabsaftale med udløb 31. december 2023.

FA 2000 har lokalitet på Frederiksberg og er en af landets største fodboldklubber målt på medlemstal. Klubben arbejdstilgang er baseret på sunde klubværdier med en moderne ledelse. Frederiksberg-klubben ser børn som det vigtigste, hvilket ligger til grund for begejstringen for samarbejdet med Børns Vilkår.

- Samarbejdet med Børns Vilkår er på mange måder helt unikt. Unikt, fordi vi som fodboldklub tør stå på mål for de værdier, vi har, og fordi vi mener, at alle børn fortjener at blive set som dem, de er, siger Mads Agner Veng, Klubchef i FA 2000.

Fodboldklubben skal blandt andet give en hjælpende hånd til Børns Vilkårs arbejde for at stoppe svigt af børn og unge. Hertil er der særligt fokus på organisationens store indsats med BørneTelefonen, og FA 2000 håber, at flere fra lokalmiljøet vil støtte op i denne sag. Dermed kan flere børn få den hjælp, de har behov for.

Samarbejdet mellem parterne vil fremgå tydeligt af kamptrøjernes design. Denne kamptrøje vil klubbens børne- og ungdomsspillere være bære, når de repræsenterer FA 2000 på fodboldbanen.

Annonce
Annonce
Debat

Granit på Frederiksberg Bakke er en dårlig ide

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Annonce