Annonce
Erhverv

Nye aftaler: Kommunen forlænger med de to private hjemmeplejeleverandører

Frederiksberg Kommune har forlænget kontrakterne med Diakonissestiftelsens Hjemmepleje og Hjemmehjælpen A/S. Pr-foto: Diakonissestiftelsen
Annonce

Frederiksberg Kommune har forlænget kontrakterne med de to private hjemmeplejeleverandører, Diakonissestiftelsens Hjemmepleje og Hjemmehjælpen A/S, med tre år, så de nu løber til 31. oktober 2024. Begge virksomheder har leveret hjemmepleje på Frederiksberg siden 2015.

- Vi glæder os til at fortsætte vores mangeårige samarbejde med Frederiksberg Kommune om at levere pleje og omsorg. Jeg er stolt over de dygtige medarbejdere og ledere i hjemmeplejen, som hver ser det enkelte menneske, fastslår Diakonissestiftelsens administrerende direktør, Anne Mette Fugleholm.

Glæden er tilsvarende stor hos direktør i Hjemmehjælpen A/S, Camilla Wildbork:

- Vi er glade for, at vi har levet op til både kommunens og borgernes forventninger, så vi nu kan forlænge kontrakten og levere hjemmepleje mindst frem til slutningen af 2024, udtaler hun.

Udover de to private leverandører har Frederiksberg-borgere, der er visiteret til hjemmepleje, mulighed for at vælge Frederiksbergs Kommunale Hjemmepleje.

Visiterede borgere har lovkrav på frit - og uden ekstra omkostninger - at kunne vælge mellem forskellige hjemmeplejeleverandører. Omkring 40 procent af de 2.559 borgere på Frederiksberg, der modtager hjemmehjælp, har i dag valgt en privat leverandør. I modsætning til den kommunale hjemmepleje har private leverandører mulighed for at tilbyde tilkøbsydelser – altså ydelser, der ikke er visiteret.

Annonce
Annonce
Frederiksberg

En tester af planlægning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Klumme

Vi er alle sammen vores egne

Annonce