Annonce
Butiksliv

Ny børnetøjsforretning: Webshop er blevet fysisk

New Generals' designsprog er grafisk, stramt og unisex i en blanding af sport og mode. Foto: Bo Børresen
Mandag åbnede den første fysiske butik med børnetøjsbrandet 'New Generals'. Det skete et år tidligere end planlagt, afslører ejeren, som lokker med gavekort, hvis man leverer 'New Generals'-produkter tilbage, når børnene er vokset fra det.

I oktober 2020 blev 'New Generals' relanceret med et primært afsæt i egen webshop. Her blot fem måneder senere byder butiksindehaver Majbrit Weidemann indenfor på Vesterbrogade 206 i børnetøjsbrandets første fysiske butik.

Ejer og direktør Majbrit Weidemann står bag disken i butikken på Vesterbrogade. Foto: Bo Børresen

Det er med andre ord gået meget stærkt - også stærkere, end Majbrit Weidemann havde forestillet sig:

- Vi havde egentlig planlagt først at åbne den første butik i 2022. Da vi relancerede 'New Generals' lige midt i coronakrisen, var det med 100 procent fokus på vores online-aktiviteter, fortæller hun og fortsætter:

- Det viste sig imidlertid at være den perfekte timing for os. Vi kommer ud af vores første regnskabsår med et lille overskud og besluttede derfor at fremskynde åbningen af vores første butik. Vi vil nemlig rigtig gerne have mulighed for at have fysisk kontakt med vores kunder.

'New Generals' henvender sig til børn i alderen 4-14 år. Designsproget er grafisk, stramt og unisex i en blanding af sport og mode.

Annonce

Levér det brugte tøj tilbage

Hos 'New Generals' er der stor fokus på genbrug, fortæller Majbrit Weidemann:

- Børnetøj har i sagens natur en kortere levetid end voksentøj. Derfor bærer vi et stort ansvar for at finde forretningsmodeller og muligheder, der forlænger tøjets levetid. Det er ikke nok at producere det ordentligt. Vi bliver nødt til at have stort fokus på tøjets livstidsrejse, fastslår hun og fortsætter:

- Derfor har vi indført et takeback-koncept. Det går ud på, at vores kunder har mulighed for at indlevere deres brugte 'New Generals'-produkter i butikken. Som betaling giver vi et gavekort på 20 procent til det næste køb.


Kunderne kan aflevere deres brugte 'New Generals'-varer i butikken uanset hvornår de er fra.

Majbrit Weidemann


Majbrit Weidemann oplyser, at der allerede er samlet brugte varer ind fra tidligere kollektioner, hvorfor der vil være varer helt tilbage fra 2010 at finde i den nyåbnede butik på Vesterbrogade.

- Kunderne kan aflevere deres brugte 'New Generals'-varer i butikken uanset hvornår de er fra. De brugte varer bliver vasket, repareret og sat til salg igen i butikken. Det vil også være muligt at bytte et brugt stykke tøj til et andet stykke brugt tøj, oplyser Majbrit Weideman.

'New Generals' har åbent mandag-fredag klokken 12.00-17.30 og lørdag klokken 10.00-16.00.

'New Generals' henvender sig til piger og drenge i alderen 4-14 år. Foto: Bo Børresen

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce