Annonce
Frederiksberg

Ny chefredaktør i Hovedstadens Mediehus

Jesper Gisli (i rød Liverpool-trøje) er ny chefredaktør i Hovedstadens Mediehus, og står dermed i spidsen for den redaktionelle udvikling af ni lokalaviser, en erhvervsavis samt staging-kbhlivdk.kinsta.cloud - Foto: Benedicte Lorenzen

Nyhed fra eget hus: Redaktionel leder-rokade skærper fokus på det lokale

Annonce

North Media Aviser A/S udgiver ni københavnske lokalaviser med et samlet oplag på mere end 300.000 aviser pr uge: Frederiksberg Bladet, Amager Bladet, City Avisen, Nørrebro/Nordvest Bladet, Østerbro Avis, Kgs. Enghave Bladet, Valby Bladet, Vanløse Bladet, Vesterbro Bladet samt erhvervsavisen Erhverv København.

I Nordsjælland udgiver North Media Aviser A/S: Helsingør Dagblad og Nordsjællandske Ugeavis med et oplag på omkring 70.000 aviser pr uge.

North Media Aviser har tidligere været organiseret med Dorthe Carlsen som ansvarshavende chefredaktør for redaktionerne i både København og Helsingør.

Det er ændret.

Dorthe Carlsen er fremover ansvarlig for alle bladhusets aktiviteter i Helsingør, og i København er Jesper Gisli nu chefredaktør i Hovedstadens Mediehus. Jan Jeppesen som tidligere var chefredaktør for lokalaviserne, helliger sig fremover Amager Bladet, der er den største ugeavis i København og Jan Jeppesens hjemmebane. Direktør Steen Gede bliver ansvarshavende chefredaktør.

47-årige Jesper Gisli har tidligere drevet NørrebroLIV, som fik meget anerkendelse for sin fokusering på lokalsamfundet på Nørrebro, og er tidligere prisbelønnet redaktør på Ugeposten i Gribskov Kommune.

Jesper Gisli udtaler: ”Det er mit livs hidtil største og mest spændende arbejdsopgave, og jeg må knibe mig selv i armen over at få denne mulighed. Jeg vil sammen med resten af dette powerhouse af en redaktion arbejde ud fra overskriften ’Begejstring & Fællesskaber’, og så er jeg sikker på, at vi kommer til at genopfinde lokalavisen, så den igen bliver hele byens eller bydelens forsamlingshus og kilde til lokal begejstring. Det er det vi skal.”

Steen Gede, som ved siden af funktionen som ansvarshavende i København også er øverst ansvarlig for hele North Media Aviser siger: ”Vi er en medievirksomhed med udgivelser i København og Nordsjælland. Læserne interesserer sig for forskellige ting og på forskellige måder i de to udgivelsesområder. Det er derfor vigtigt, at vi har meget fokuserede redaktioner og salgsteams. Med den nye opdeling af redaktionerne vil vi kunne skærpe vores fokus yderligere. På ugeavismarkedet i København og i Helsingør er vi førende med vores aviser på papir. Det er en position som vi agter at fastholde, - men det er også en position, som forpligter. Vi skal til stadighed være klar til at imødekomme vores læseres ønsker og sikre gode annoncemedier for de mange erhvervsdrivende, der skal have deres produkter markedsført.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Annonce