Annonce
SommerLIV

Ny ejer af Frederiks Have vil bygge videre på gamle traditioner

"Stedet oser af charme og historie, så da muligheden opstod for at overtage stedet blev jeg nødt til at gribe chancen", siger Jonas Nikolajsen, der fremover byder velkommen i Frederiks Have.
Onsdag den 1. juli var første arbejdsdag for den nye ejer af Frederiks Have, 26-årige Jonas Nikolajsen, der kommer fra en stilling som restaurantchef hos Marv & Ben. Jonas forelskede sig i Frederiks Have fire år tidligere, da han arbejdede der som tjener, så da muligheden kom for at købe restauranten slog han til.
Annonce

Frederiks Have ligger placeret på hjørnet af Smallegade og Virginiavej. Når man træder ind i restauranten, så får man fornemmelsen af at træde ind i en tidslomme, hvor man kan føle de historiske vingesus, der følger med historien om Frederiks Have.

Restauranten har gennem tiderne været anvendt som vognmandsforretning, været genstand for Den Kongelige Porcelænsfabrik og også et tidligere værtshus, hvor der ofte var øretæver i luften. Siden 1992 har stedet dog heddet Frederiks Have, og den nye ejer glæder sig til at sætte sit præg på den traditionsrige restaurant.


For fire siden arbejdede jeg selv her som tjener og jeg faldt jo pladask for stedet.


”Frederiks Have er en lille perle af en restaurant, som gemmer sig for de uindviede på Frederiksberg. Stedet oser af charme og historie, så da muligheden opstod for at overtage stedet blev jeg nødt til at gribe chancen. For fire siden arbejdede jeg selv her som tjener og jeg faldt jo pladask for stedet. Derfor er jeg også bevidst om de traditioner, der er tilknyttet til Frederiks Have og jeg vil gøre mit ypperste for at fortsætte i samme spor, hvor der altid er fokus på hygge, gastronomi og fremragende service for vores gæster,” fortæller en glad Jonas Nikolajsen.

Annonce

Overtagelse fejres med champagne ad libitum

Overtagelsen af Frederiks Have bliver skudt i gang til august, hvor der de fire søndage i måneden vil blive kreeret en helt speciel 8-retters grill menu for interesserede gæster, hvor det også vil flyde med boblende champagne ad libitum. Jonas Nikolajsen glæder sig til de fire arrangementer og håber at se både gamle og nye gæster.

”Selvom tingene står akkurat som sidste gang jeg havde min sidste vagt herinde som tjener, så kan man ikke komme udenom at der altid være en lille nervøsitet, når man overtager en ny restaurant. Jeg håber virkelig folk vil tage godt imod mig og restauranten, når jeg får sat mit personlige præg på Frederiks Have, der selvfølelig bunder i restaurantens flotte traditioner,” fortæller en spændt Jonas Nikolajsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Debat

Påtvunget uønsket musik i 31 dage

Annonce