Annonce
For børn og deres voksne

Ny fortællerute gør børn klogere på Frederiksberg

Den guidede Fortællerrute bringer blandt andet deltagerne forbi statuen af Frederiksberg den 6. i Frederiksberg Have. Pr-foto: Riddersalen
Annonce

Teatret Riddersalen og Biblioteket Frederiksberg sætter i efterårsferien fokus på fortællinger om Frederiksberg for børn med en lokalhistorisk fortællerute.

På ruten kan børn fra fire-års alderen og deres voksne tage med på opdagelse efter nogle af de Frederiksberg-fortællinger, der ligger gemt i byens gader, bygninger og parker. Undervejs møder man blandt andet gulerodsbønder, konger og prinsesser, vilde dyr og insekter, der alle indgår i fortællingerne om, hvordan Frederiksberg blev til.

Fortælleruten begynder ved Kiosken i Lorrys Have i Allégade og fortsætter gennem Frederiksberg Have til Frederiksberg Slot. Undervejs slår ruten et smut forbi Teatret Riddersalen, hvor Daimi Gentle åbner fortælleposen og inviterer ind i de gemte fortællinger om det gamle teaters historie.

Der er planlagt to guidede ture med plads til 20 deltagere på hver: Tirsdag 13. oktober og torsdag 15. oktober - begge dage kl. 14.00-15.30. Der er gratis at gå med på de guidede ture, men det er nødvendigt at reservere billetter på riddersalen.dk/fortael-frederiksberg.

Det er også muligt at gå Fortælleruten selv. Kort over Fortælleruten kan hentes ved Kiosken i Lorrys Have foran Riddersalen i Allégade 7-9, lånes sammen med en fortællepose på biblioteket eller downloades fra Riddersalens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Den største beslutning

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Annonce