Annonce
Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Mila Loguerci flankeret af Jennie Fatoui (t.v.) og Rebecca Martinez foran forretningen på Gammel Kongevej. Foto Bo Børresen
Annonce

1. september slog Mila Loguercio dørene op til sin helt egen frisørsalon - eller hairstudio, som hun ynder at kalde det.

- Man skal jo skille sig lidt ud, som hun konstaterer.

Mila Loguercio skiller sig ud på flere måder. Trods sine blot 33 år har hun hele 20 års erfaring i frisørbranchen. 18 af årene er foregået hos Klippestuen Z - de fleste af dem i afdelingen på Falkoner Allé.

Milas nye sted har hun valgt at kalde 'Guapas'. Navnet lå lige for, fortæller hun:

- Guapas er det spanske ord for smukke. Vi gør kunderne smukke, og jeg er af chilensk afstamning, hvor man jo taler spansk, så min forretning kunne næsten ikke hedde andet

Guapas' tre frisører: Siddende er det ejeren, Mila Loguerc. Bag ved hende står Jennie Fatoui (t.v.) og Rebecca Martinez. Foto Bo Børresen

Selvom Mila ikke længere bor på Frederiksberg, så var hun ikke i tvivl om, at hvis hun skulle springe ud som selvstændig, så skulle det være på Frederiksberg:

- Jeg elsker Frederiksberg, og da muligheden for at overtage London Cuts gamle lokaler på Gammel Kongevej 149, slog jeg til.

Lokalerne på Gammel Kongevej er blevet totalrenoveret og fremstår venligt og imødekommende - lidt ligesom Mila og hendes personale, Jennie Fatoui og Rebecca Martinez.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Den største beslutning

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Annonce