Annonce
Trafik

Ny kampagne: Brug ladepladsen til opladning - ikke til parkering

Byens parkeringsvagter deler flyers ud for at minde elbilister om, at der er andre, som også har brug for strøm. Pr-foto.jpg
En ny kampagne skal lette livet for elbilister på Frederiksberg. Pladser med ladestandere skal bruges til elbiler, der skal lade op og ikke til dem, der kun skal parkere, lyder budskabet.

'Hov ... Ved du, at du parkerer på en ladeplads?'

Har du også fået sådan en seddel i din bilrude, så er det fordi, at parkeringsvagterne på Frederiksberg i øjeblikket minder om, at pladser med ladestandere skal bruges til elbiler, der skal lade op og ikke til dem, der kun skal parkere.

Kampagnen er ment som en venlig påmindelse til de bilister, der holder på en ladeplads uden at oplade. Den er blevet til i et samarbejde mellem Frederiksberg Kommune, forbrugerorganisationerne FDEL og FDM samt operatører med ladestandere på Frederiksberg - det vil sige E.ON, Clever, Spirii og Sperto.

Annonce

Elbilens tankstation

Byens parkeringsvagter deler flyers ud for at minde elbilister om, at der er andre, som også har brug for strøm. Det er nemlig dybt frustrerende at komme hjem og have brug for strøm til elbilen, og så er alle ladepladserne optaget af elbiler, der ikke lader, fortæller Vibeke Agerdal Kristiansen, pr-chef i E.ON Danmark:

- Vi ved, at det er svært at finde parkeringspladser på Frederiksberg, men vi vil alligevel opfordre elbilister til at flytte til en anden parkeringsplads, når de er færdige med at lade, og til at parkere på en p-plads uden ladestander, hvis de ikke har brug for strøm. Så kan andre nemlig lade elbilen op, når de har behov for det. Ladepladsen er elbilens tankstation, minder Vibeke Agerdal Kristiansen om og tilføjer:

- Vi får heldigvis flere og flere elbiler på vejene, og det er den helt rigtige vej, når vi taler grøn omstilling, og hvordan vi mindsker udslip. Men flere elbiler skaber også mere pres på de enkelte ladestandere, når der er flere om at dele standeren. Derfor arbejder vi hele tiden på, at elbilerne har nem adgang til opladning. Både med kampagner som denne og ved at sætte flere ladestandere op.

Sådan ser den omtalte flyer ud. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Annonce