Annonce
Læserbrev

De ansatte er kommunens hjerte og lunger

Balder Mørk Andersen SF bag rådhuset. Foto: Bo Børresen
Annonce

NYTÅRSHILSEN: Året 2020 vil vi aldrig nogensinde glemme. På sin vis har det rummet ligheder med besættelsestiden. En udefrakommende fjende betød at vores frihed blev indskrænket. Først indrettede vi os efter den i en slags samarbejdspolitik, for til slut at tage kampen op med hjælp fra vacciner. Der er familier der har mistet, og mange hvis levebrød der er blevet berørt.

På sin vis har vi nok endnu mere som frederiksbergfødte Dan Turèll, lært at holde af hverdagen. Den er blevet berørt i forskellig grad for folk, men især for skolebørn, der måtte undervises online og fortsat skal det fra starten af det nye år, og for ældre, der ikke kunne få besøg og kramme deres kære.

Netop disse grupper har været dybt afhængige af dedikerede ansatte. Naturligvis er rådhuset - moderskibet - centralnervesystemet i det kommunale virke på Frederiksberg. Men hjertet og lungerne er for mig at se alle de ansatte med borgernære funktioner, uden for såvel som på rådhuset.


Men hjertet og lungerne er for mig at se alle de ansatte med borgernære funktioner, uden for såvel som på rådhuset.

Balder Mørk Andersen


Næsten alt har kredset omkring corona, i en sådan grad, at det er imponerende hvad der ellers har kunne gennemføres. Lad mig udtrykke min store anerkendelse af dette. Vi er ikke gået i stå. Direktionen ville velsagtens udtrykke det som, at der har været udvist stor omstillingsparathed. Men det har eddermame også trukket tænder ud på mange medarbejdere og ledere, og det vil det fortsat gøre, på i sær det pædagogiske personale, der understøtter, at vores samfund kan køre videre.

Tak for en fantastisk indsats for Frederiksberg i 2020. Det gør det meget nemmere at være politiker, når man ved, at de ansatte knokler for at levere velfærd. Det skal vi huske at sætte pris på, og ikke bare prissætte. Her tror jeg på at arbejdsvilkår og politisk lyttevilje betyder mere end honninghjerter. Godt nytår til alle kommunens ansatte fra SF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

En tester af planlægning

Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Annonce