Annonce
Frederiksberg

Nytårskur: Claus Høxbroe på TAP 21

Annonce

Søndag 12 januar kan du få en lille smagsprøve fra beatpoeten, Claus Høxbroes nye digtsamling, når han holder nytårskur på TAP21.

»Med i billetprisen er selvfølgelig en øl, og publikum kan se frem til en improviseret jazzet spoken word koncert i ølbarens hellige haller,« siger Claus Høxbroe til Frederiksberg Bladet.

Til februar udkommer Claus Høxbroe med sin 17. digtsamling: ’Sorte pletter på himlens linse,’ men allerede 12 januar kan du få en smagsprøve, når inviterer til nytårskur på ’Tap 21 Craft Beer.’

Lige siden Claus Høxbroe trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. Han stiller sig selv til rådighed for skriften ved altid at være på farten, flytte, blive hjemløs i et år og bo på hoteller for at hente inspiration.

Annonce

Unikke ord-koncerter

Når du går til en ord-koncert med Claus Høxbroe opstår der nye digte på stedet i samme takt, som han læser op fra sine digtsamlinger. Og hvis du kigger forbi Tap 21 søndag 12 januar har han, trompetist og komponist, Jonas Scheffler med på scenen.

Claus Høxbroe har levet af sine digte i knap 15 år. Det er et kendetegn for Claus Høxbroe, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.

Claus Høxbroe har siden 2006 udgivet 16 digtsamlinger og ni spoken word-album.

Høxbroes 17. digtsamling udkommer 28. februar.

Annonce

Hvor og hvornår?

Annonce

Tap 21 Craft Beer, H.C. Ørsteds Vej 21.

Annonce

12. Januar,

Annonce

klokken. 15.00

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Frederiksberg

Er haven for alle?

Annonce