Annonce
Rasmus Michaelsen åbnede 'Hyggehjørnet' lige før Coronanedlukningen, men er nu oppe at køre igen. Foto: Jesper Gisli
SommerLIV

Når mormors stue møder det gode værtshus

Tidligere Michelin-restaurantchef står bag nyt spisested på Borups Allé. Det er ikke så kompliceret. Det handler om smørrebrød, hjemmelavet snaps - og hygge.
Annonce
  • Rasmus Michaelsen åbnede 'Hyggehjørnet' lige før Coronanedlukningen, men er nu oppe at køre igen. Foto: Jesper Gisli
  • "Smørrebrød som det altid bør laves", som Rasmus Michaelsen udtrykker det. Og lækkert ser det da også ud.
  • Rasmus Michaelsen fremstillede selv snapse da han i sin tid var restaurantchef på Aamanns Etablisament. Disse snapse excellerer han stadig i, men nu på 'Hyggehjørnet'

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce