Annonce
Debat

Ordentlighed i ældreplejen? Ja, da!

Merete Winther Hildebrandt (t.v.) og Alexandra Dessoy, begge medlem af kommunalbestyrelsen for Det Konservative Folkeparti. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: I sidste uges udgave af Frederiksberg Bladet havde 2. viceborgmester Michael Vindfeldt (S) skrevet en nytårshilsen til os alle, med sine visioner for Frederiksberg. Den vil vi da gerne takke for. Det er altid dejligt med en hilsen her i den på mange måder mørke tid.

Indlægget giver dog også anledning til forundring. Ikke mindst set i lyset af at S valgte at forlade budgetforhandlingerne allerede inden de var gået i gang, og dermed valgte at frasige sig muligheden for indflydelse på budgettet.

Michael Vindfeldt rejser i sit indlæg en række kritikpunkter af kommunens ældrepleje, herunder gennemgangen af om den enkelte borger modtager den rette hjælp.

I vores øjne er det da netop vigtigt at kommunen tager udgangspunkt i den enkelte, og justerer behovet derefter. At sørge for at den enkelte borger får den hjælp der er påkrævet, det kalder vi ordentlighed.

Michael Vindfeldt vil gerne til at tale om kvalitet i ældreplejen. Det hilser vi velkommen, det gør vi allerede og vil fortsat gøre.


Indlægget giver dog også anledning til forundring. Ikke mindst set i lyset af at S valgte at forlade budgetforhandlingerne allerede inden de var gået i gang, og dermed valgte at frasige sig muligheden for indflydelse på budgettet


Med budgettet for 2021-22, som blev indgået mellem partierne V, K, LA, SF og Å, har vi et fortsat, men også øget fokus på at forbedre forholdene for vores ældre. Vi har afsat yderligere 23 millioner til en pakke af tiltag rettet mod en styrkelse af en tryg og værdig ældrepleje.

De skal blandt andet gå til styrket pårørendekontakt med en fortsat prioritering af kommunens pårørendekoordinator, bedre overdragelse af viden ved vagtskifte, ansættelse af en værdighedsrådgiver, styrket faglighed, samt øget bemanding på plejehjemmene om aftenen, om natten og i weekenderne, samt en styrket tilsynsfunktion.

Det kalder vi ordentlighed. Det kalder vi værdighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Frederiksberg

En tester af planlægning

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Annonce