Annonce
Samfund

Parasport på Nordens Plads: Kørestolsrugby og løb med bind for øjnene

Kørestolsrugby var blandt andet på programmet, da arrangementet 'Parasporten på Meny'en' blev afholdt. Pr-foto
Annonce

Lørdag 29. august afholdte Meny arrangementet 'Velkommen hjem fra ferie' på Nordens Plads. I relation hertil var der fokus på 'Parasporten på Meny'en' i samarbejde med Parasport Frederiksberg, som kæden har støttet gennem de seneste par år.

Programmet indebar blandt andet kørestolsrugby med to landsholdsspillere fra PSF-Falcons og to Meny-medarbejdere på hvert hold.

Derudover fik publikum blandt andet muligheden for at få bind for øjnene gennem en guidet løbetur, så de kunne få en idé om, hvordan en atlet, der ikke har noget syn, løber. Der var også andre ting, man kunne prøve, og som gav et glimrende indblik i nye og alternative idrætstilbud - herunder en specialbygget tre-hjulet 'løbecykel' uden pedaler.

Donationen på 40.000 kroner bliver overrakt til Parasport Frederiksberg. Pr-foto

Til arrangementet overrakte Michael West, købmand i Meny, en donation på 40.000 kroner til Parasport Frederiksberg med ordene:

- Jeg støtter parasporten, fordi det gerne vil være en del af lokalsamfundet, og jeg vil gerne afspejle det samfund, vi er en del af. Det giver også noget til virksomheden, fordi vi driver en virksomhed, hvor der skal være plads til alle. Vi har flere medarbejdere, der har et handicap, og den her rummelighed gør, at vi passer på hinanden. Det kan jeg godt lide.

Mansoor Siddiqi, formand for Parasport Frederiksberg, er stolt af samarbejdet med Meny på Nordens Plads og taknemmelig for den gavmilde donation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Debat

Nej til p-kælder – ja til ny høring

Debat

Nu dratter folkehelten snart af soklen

Debat

Byggeriet vil være en gevinst for Frederiksberg

Politi

Formodede drabsmænd anholdt og sigtet

Sundhed

Bliv Frederiksberg Frontløber for sundhed

Debat

Virker nedtællingsurene?

Temakoncert

Solen synger på Frederiksberg

Annonce