Annonce
Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

(ARKIV) Der er brug for en advarsel om 10 meters reglen på Frederiksberg Alle, skriver Jørgen Skov. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Jeg blev  25. februar pålagt en parkeringsafgift på Frederiksberg Alle, idet den pågældende parkeringsvagt henviste til, at 10 meters reglen også gælder på den brolagte inderbane, hvilket jo i givet fald vil ændre parkeringsforholdene på hele Alléen radikalt.

Forholdet har tidligere været drøftet med kommune og Politi, hvor man konstaterede, at inderbanen ikke var omfattet at 10 meters reglen. Jeg tillod mig derfor at rette en venlig, telefonisk henvendelse til Frederiksberg Kommune for at søge en hurtig afklaring.

Jeg fik imidlertid blot en kortfattet besked om, at jeg vil høre fra dem i løbet af fire måneder! - Suppleret med beskeden om, at der i mellemtiden kke bør parkeres på det pågældende sted.

Så hvis man ikke vil risikere en parkeringsafgift, bør man iagttage de 10 meter på inderbanen. Og det indebærer jo også nedlæggelse af mindst en invalideparkeringsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stakkels Frederiksberg Allé

Debat

Dæksler og riste hærger cykelstierne

Byliv

Vejrhanen: En truet dyreart på Frederiksberg

Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Debat

Det er ufint at tage penge fra børn

Annonce