Annonce
112

Politi efterlyser tricktyve: Udgav sig for at være fra Kræftens Bekæmpelse

Politiet efterlyser nu de to kvinder, der udgav sig for at være fra Kræftens Bekæmpelse.  Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En beboer på Henrik Ibsens Vej troede, at det var Kræftens Bekæmpelse, der i søndags ringede på hans dør. Men på trods af en indsamlingsbøsse med logoet på var der tale om tricktyve. Københavns Politi efterlyser nu de to kvinder.

Søndag sidst på eftermiddagen bankede to kvinder på hos en beboer på Henrik Ibsens Vej på Frederiksberg. Med sig havde de en indsamlingsbøsse, der lignede den fra Kræftens Bekæmpelse. Beboeren hentede penge i stuen, og da kvinderne var gået, bemærkede han, at flere af hans ting var blevet stjålet.

Københavns Politi efterlyser nu de to kvinder, der beskrives som værende lyse i huden. Den ene er 45-50 år, 160-165 centimeter høj,  har kort hår, der er farvet mørkerødt/auberginefarvet med enkelte grå stænk.

Politiet ønsker din hjælp

Den anden er 25-30 år, cirka 170 centimeter høj og har blond, skulderlangt, glat hår. Begge taler dansk uden accent. En af kvinderne var iført et gult regnslag, den anden et grønt regnslag. De medbragte en indsamlingsbøsse i mellemblå plast med håndtag, cirka 20-25 centimeter høj og påført et hvidt klistermærke med Kræftens Bekæmpelses røde logo.


Hvis boligforeninger ved, at de har relevant videoovervågning af trappeopgange osv., vil vi gerne køre ud og hente det.

Thomas Tarpgaard, vicepolitiinspektør i Københavns Politi


- Hvis andre beboere i området har oplevet noget lignende – også selv om de har afvist tyvene ved døren – vil vi meget gerne høre fra dem på telefon 1-1-4. Og hvis boligforeninger ved, at de har relevant videoovervågning af trappeopgange osv., vil vi gerne køre ud og hente det, siger vicepolitiinspektør i Københavns Politi Thomas Tarpgaard.

(Efter artiklens udgivelse har Kræftens Bekæmpelse henvendt sig. De oplyser, at der ikke er tale om en indsamlingsbøsse fra Kræftens Bekæmpelse, da disse er hvide, og den omtalte i artiklen er blå. Kræftens Bekæmpelse er kede af, at deres logo er blevet misbrugt til at skabe en tillidsfuld adgang til en beboer på Frederiksberg, og de er kede af det på den bedragede persons vegne.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce