Annonce
Frederiksberg

Politianmeldt: Institutionsleder har taget af kassen


Bestyrelsen for den privatejede børneinstitution, Børnehuset Planeten, har med øjeblikkelig virkning ophævet samarbejdet med stedets leder.

»Vi i bestyrelsen for Børnehuset Planeten er blevet opmærksomme på en række alvorlige økonomiske uregelmæssigheder, og har derfor besluttet at ophæve samarbejdet med Planetens leder. Vi har siden begyndelsen af november undersøgt omfanget og overdraget sagen til politiet,« skriver bestyrelsen for Planeten i en pressemeddelelse.

»Vi er dybt berørte af denne sag og afventer en melding fra politiet om, hvad der videre kommer til at ske. Al vores fokus er nu på, at hverdagen i Planeten fortsætter på den bedst mulige måde for børn og medarbejdere. Vi kan desværre ikke udtale os nærmere på nuværende tidspunkt, da det er en personalesag, og der samtidig pågår en politiefterforskning,« udtaler Christine Kvist på vegne af Planetens bestyrelse.

Ifølge Frederiksberg Bladets kilder har den bortviste leder taget af kassen, og der er efter sigende tale om svindel i millionklassen.

Læs også:

Bedragerisag: Møbler forsvandt fra institutionen

Bedragerisag: Leder købte luksuskød på institutionens regning

Bedragerisag: Institutionsleder hyrede sin bror til at opsætte køkkener i institution

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce