Annonce
Frederiksberg

Politianmeldt: Institutionsleder har taget af kassen

Annonce

Bestyrelsen for den privatejede børneinstitution, Børnehuset Planeten, har med øjeblikkelig virkning ophævet samarbejdet med stedets leder.

»Vi i bestyrelsen for Børnehuset Planeten er blevet opmærksomme på en række alvorlige økonomiske uregelmæssigheder, og har derfor besluttet at ophæve samarbejdet med Planetens leder. Vi har siden begyndelsen af november undersøgt omfanget og overdraget sagen til politiet,« skriver bestyrelsen for Planeten i en pressemeddelelse.

»Vi er dybt berørte af denne sag og afventer en melding fra politiet om, hvad der videre kommer til at ske. Al vores fokus er nu på, at hverdagen i Planeten fortsætter på den bedst mulige måde for børn og medarbejdere. Vi kan desværre ikke udtale os nærmere på nuværende tidspunkt, da det er en personalesag, og der samtidig pågår en politiefterforskning,« udtaler Christine Kvist på vegne af Planetens bestyrelse.

Ifølge Frederiksberg Bladets kilder har den bortviste leder taget af kassen, og der er efter sigende tale om svindel i millionklassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Debat

Nej til p-kælder – ja til ny høring

Debat

Nu dratter folkehelten snart af soklen

Debat

Byggeriet vil være en gevinst for Frederiksberg

Politi

Formodede drabsmænd anholdt og sigtet

Sundhed

Bliv Frederiksberg Frontløber for sundhed

Debat

Virker nedtællingsurene?

Temakoncert

Solen synger på Frederiksberg

Annonce