Annonce
Frederiksberg

Politiet: Vi taler ikke mere med store bogstaver, nu vanker der bøder

Annonce

Københavns Politi ser med stor alvor på, at mange borgere færdes på broer, pladser og i parker uden at holde den nødvendige afstand. Politidirektøren fortæller, at man er klar til at håndhæve reglerne mere håndfast ved at udskrive bøder.

»Vi har desværre set flere eksempler på borgere, der ikke tager situationen alvorligt nok, men som færdes de samme steder og ikke holder den nødvendige afstand til hinanden. Det øger smittespredningen af coronavirus og det skal stoppes. Derfor er det helt afgørende, at vi alle tager et ansvar her, tænker os godt om og husker at holde afstand,« siger politidirektør Anne Tønnes, Københavns Politi.

»Vi har indtil videre brugt dialog og vejledning som vores vigtigste redskaber for at informere borgerne. Det vil vi fortsat gøre, men i Københavns Politi er vi også klar til at håndhæve reglerne mere håndfast i den kommende tid ved at udskrive bøder, hvis det skulle blive nødvendigt,« siger politidirektøren.

Københavns Politi oplyser, at der er kommet henvendelser fra Amager Strandpark, Christiania, Skaterbanen i Fælledparken på Østerbro, Københavns volde, Christianshavns Torv, Skydebanehaven på Vesterbro og Dronning Louises Bro på Nørrebro om, at for mange mennesker er samlet samme sted og ikke holder den nødvendige afstand.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Er haven for alle?

Frederiksberg

Skolehaverne skal prioriteres

Annonce