Annonce
Frederiksberg

Politiker kan også spille bordtennis

Søren Duelund Jensen fra Værestedet Flinten og Balder Mørk Andersen hilser på hinanden før den store bordtennisdyst bag rådhuset.
SF's Balder Mørk Andersen blev udfordret til bordtenniskamp i sommervarmen.
Annonce

Parkeringspladsen bag rådhuset bliver hen over sommeren udfordret og udforsket. Den borgerinddragende høring er i fuld gang, så de fremtidige muligheder for udnyttelsen af det store område bliver belyst, inden der tages stilling til hvordan området bedst muligt kan blive et levende byrum og ikke blot parkeringsplader.

En af mulighederne er i hvert fald udendørs bordtennis.


En hyggelig bordtenniskamp er for mig at se et godt billede på hvor kort afstand der bør være mellem borgere og politikere på Frederiksberg. Ydermere fik vi jo illustreret hvordan inddragende byrum kan bruges til herlige møder mellem mennesker, hvor nye fællesskaber kan opstå


Søren Duelund Jensen fra Værestedet Flinten, greb i sidste uge chancen og udfordrede SF's rådmand Balder Mørk Andersen til en batduel.

Vinden blæste, solen skinnede, og SF'eren viste sig i den sidste ende at være en ganske habil bordtennisspiller og vandt matchen med 3-0. Og tid til en god snak blev der naturligvis også.

"Jeg siger aldrig nej til en udfordring, og syntes bare at det var så sejt af Søren at kaste handsken til duel", siger Balder til FrederiksbergLIV og fortsætter.

"En hyggelig bordtenniskamp er for mig at se et godt billede på hvor kort afstand der bør være mellem borgere og politikere på Frederiksberg. Ydermere fik vi jo illustreret hvordan inddragende byrum kan bruges til herlige møder mellem mennesker, hvor nye fællesskaber kan opstå", siger Balder Mørk Andersen til FrederiksbergLIV.dk

SF'eren vandt 3-0, men det var naturligvis ikke det vigtigste, understregede Balder Mørk Andersen efter kampen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Debat

Opkald plads efter Bent Fabricius-Bjerre

Læserbrev

Glem ikke p-pladser ved rådhuset

Debat

Nye målebånd til kommunen

Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Annonce